Jobbsafari är en del avschibsted logo

Testutvecklare/Testledare inom Inbyggda system

Sigma Technology Development AB · Göteborg

·

Ansök senast 2 juli (8 dagar kvar)

Arbetsbeskrivning

Hos Sigma Technology Development erbjuds du en utvecklingsinriktad, stöttande och informell kultur som tar till vara på styrkorna i en erfaren och multikulturell organisation. Vår drivkraft är att bidra till kontinuerlig utveckling för våra konsulter och kunder. Beroende på din erfarenhet och karriärmål hittar vi det rätta uppdraget som ytterligare stärker din passion och utveckling!

Vi söker ingenjörer med kunskap och erfarenhet inom testutveckling/testledning av elektronik och mjukvara i inbyggda system. Du kommer att få arbeta med olika uppdrag inom testutveckling och i system inom olika plattformar och mjukvarumiljöer. Din arbetsdag är omväxlande och du är med på allt från att implementera och utveckla testautomatiseringslösningar och testfall, exekvera dina testsviter, följa upp tidigare testkörningar med regressionstestning, ta nya grepp och undersöka hur du kan testa mer effektivt.


Baskunskaper

  • För att trivas i rollen ser vi att du har en civil- eller högskoleingenjörsexamen inom relevant område såsom mekatronik, data, elektro eller teknisk fysik.
  • Du ska ha arbetat med testutveckling och testautomatisering inom elektronik, mjukvara och systemintegration kopplat till fordon i minst 1 år
  • Du är tekniskt driven och har erfarenhet av att automatisera och effektivisera tester
  • Du är väl förtrogen med Python eller C# eller annat skriptspråk för testautomatisering


Önskvärda egenskaper och erfarenheter

Förutom relevant arbetslivserfarenhet förväntar vi oss att du motiveras av att arbeta i ett tryggt och högpresterande konsultbolag med viljan att utvecklas och göra sitt allra bästa, samtidigt som man har roligt tillsammans. Som person är du positiv, ansvarstagande och noggrann men samtidigt pragmatisk. Du har alltid en ambition att leverera det lilla extra som skiljer dig från mängden

Om du är bekant med ett eller flera andra programspråk, t.ex. C eller C++, är det meriterande


Vi erbjuder

På Sigma Technology Development hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!

Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknikledande bolag. Vi ett team med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.

Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas!

Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 3 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Låter detta som en perfekt nästa möjlighet? Då vill vi träffa dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma Technology Development AB

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sigma Technology Development AB