Jobbsafari är en del avschibsted logo

Testledare QA/DevOps - Tietoevry Transform

Testledare QA/DevOps - Tietoevry Transform

Tieto Sweden AB · Solna · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en bred teknisk bakgrund, passion för Kvalitetssäkring och vill ansluta dig till ett av Nordens största Tech-företag? Då är det här rollen för dig!

Vi söker en Testledare som vill bli en del av Tietoevry Transform QA/DevOps Teamet. Tietoevry Transform driver företagsomfattande transformationer av kundernas affärsprocesser, applikationer och infrastruktur.

När du börjar på Tietoevry Transform som Testledare kommer du att:

  • Planera testaktiviteter och leda team bestående av testare för att genomföra System, Systemintegration och Acceptanstester
  • Skapa förutsättningar för test, ta fram egna teststrategier och i vissa fall förhålla dig till befintliga strategier, estimera tid och resurs för testning
  • Planera och säkerställa att testdata och testmiljöer finns på plats
  • Sammanställa information och driva dialog med intressenter
  • Vara ansvarig för felhanteringsprocessen, riskanalys och statusrapportering
  • Vara ansvarig för administrering, utvärdering och rapportering av testresulten
  • Bistå kunder med acceptanstestledning om kunden kräver


Teamet du kommer tillhöra arbetar med kvalitetssäkring i alla typer av branscher såsom offentlig sektor, detaljhandel, industri och finans. Som testledare kommer du växla mellan att jobba med kunders interna projekt och att ingå i någon av bolagets helhetsåtaganden där leveransteamen ofta jobbar agilt enligt DevOps och med automatiserade testprocesser.

Uppdragens omfattning varierar och kan handla om såväl nyutvecklingsprojekt som förvaltnings- eller transitionsprojek. Oavsett ditt uppdrag kommer du alltid att vara en del av Tietoevrys testcommunity, som består av mer än 1000 kvalitetssäkringspersonal över hela världen.

Vem vi söker

  • Du har ett stort intresse för kvalitetssäkring, tycker det är kul med omväxling och vill vara en del av ett kompetent team som aktivt delar med sig av sina kunskaper.
  • Minst 8 års erfarenhet av test och/eller testledning (Varav minst 3 år som testledare eller motsvarande)
  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande
  • Du har erfarenhet av testarbete och har förvärvat dig kunskap inom ledarskap från en roll som exempelvis testledare/QA Lead, Scrum Master, Agil Coach eller liknande. Det viktiga är att du kan ha ett helhetsperspektiv samtidigt som du besitter en slutledningsförmåga.
  • Det är meriterande om du har ISTQB-certifiering och tidigare erfarenhet av arbete inom telekom, offentlig- eller finansiell sektor.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet av testverktyg som t ex JIRA, HP QualityCenter, ReQtest
  • Du är flytande i svenska språket i både tal och skrift.

Vem vi tror du är som person

Eftersom du kommer att jobba nära bolagets kunder i konsultuppdrag så tror vi tror att du är en social och driven person som gillar att arbeta i en roll med högt tempo och omväxling. Vi tror också att du uppskattar att arbeta i team och att du gärna delar med dig av dina kunskaper, samtidigt som du också kan arbeta självständigt och fokuserat när så krävs. Som person är du analytisk, ansvarsfull och noggrann. Du är flexibel och kan anpassa dig till nya situationer och arbetssätt.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig professionell tillväxt, meningsfulla projekt, öppen kultur och en enastående balans mellan arbete och privatliv! Vi erbjuder dig en möjlighet att skapa framtiden för en snabbt växande och viktig sektor. Vi tror att vår organisationskultur är en viktig del för att du ska bli framgångsrik. Vi tillhandahåller en flexibel hybrid arbetsmodell som en del av vår kultur och vårt sätt att arbeta. Slutligen tror vi också på nyfikenhet och konstant lärande som en livsstil där du behöver skola om dig varje dag när nya möjligheter dyker upp.

Fick vi dig inspirerad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga ditt CV eller LinkedIn-profil så kontaktar vi dig. Intervjuer kommer att hållas löpande, så vi uppmanar dig att söka redan idag. Om du har några frågor angående denna roll, vänligen kontakta anställande chef, Saeid Mojtahedzadeh, Head of QA / Devops Tietoevry Sweden, E-post: saeid.mojtahedzadeh@tietoevry.com, mobil: +46 (0) 721 834 814.

Hoppas vi hörs snart!

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater.

Tietoevry tackar nej till samtal från rekryteringsföretag.

Tietoevry värdesätter mångfald och vi välkomnar sökande av alla kön, åldrar, förmågor, etniciteter, inriktningar, övertygelser och bakgrunder.

Om Tietoevry

Tietoevry skapar målmedveten teknik som återuppfinner världen för gott. Vi är ett ledande teknikföretag med ett starkt nordiskt arv och global kapacitet. Utifrån våra kärnvärderingar öppenhet, tillit och mångfald, arbetar vi med våra kunder för att utveckla digitala framtider där företag, samhällen och mänskligheten frodas.

Våra 24 000 experter globalt är specialiserade på moln, data samt mjukvara och bistår tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. Tietoevrys årliga omsättning är cirka 3 miljarder euro och bolagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. Bekanta dig med vad vi gör.

Skapar målmedveten teknik för att återuppfinna världen för gott

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tieto Sweden AB

Placering

Solna

Kontaktperson

EVRY Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons