Jobbsafari är en del avschibsted logo

Testare ICA Banken

ICA BANKEN AB · Borås · Ansök senast 1 nov.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på ICA Banken DUIT (Digital Utveckling och IT) har det spännande uppdraget att förverkliga ICA Bankens digitala resa. Vi arbetar nära affären i allt vi gör, vi utvecklar ständigt vårt arbetssätt och vår arkitektur för att hantera de högt ställda kraven på tillgänglighet och kvalitet, time-to-market och compliance. Vi implementerar automatiserade tester i stor grad och fortsätter att förbättra och utöka mängden, och våra arbetssätt i utvecklingsprocessen är under stor förändring, med en påbörjat resa mot CI/CD och DevOps Mindset. Är du nyfiken på oss och redo för nya utmaningar? Välkommen in med din ansökan.

Det här är ditt blivande jobb

  • Vill du känna varje dag att du är en uppskattad medarbetare?
  • Vill du fortsätta utvecklas och ligga i teknikens framkant?
  • Vill du jobba med testautomatisering eller lära dig mer kring det?
  • Vill du ta del av andras kunskap för att utvecklas?
  • Vill du dela med dig av din kunskap för att hjälpa andra?
  • Vill du vara med och påverka?
  • Vill du ha kul på jobbet tillsammans med trevliga kollegor?

Då skulle du passa perfekt i vårt Test-Team!

Test-teamet ansvarar idag för systemtester inklusive regressionstester från klient till bassystem. Vi är även stöd till verksamheten i acceptanstester. Vårt team är en mycket viktig komponent för att upprätthålla en hög kvalité och tillgänglighet både till ICA Bankens kunder och personal. Arbetsuppgifterna innehåller både manuell och automatiserade testning. Vi jobbar både med nyutveckling och förvaltning där vi testar webb, mobilapp samt interna banksystem. Teamet är baserat i både Borås och Solna och tjänsten är placerad på någon av orterna.

Vem är du?

För att passa in i teamet tror vi att du är:

  • Passionerad testare
  • Strukturerad
  • Nyfiken
  • Ansvarsfull och initiativtagande
  • Kreativ i ditt testande
  • Självständig
  • Lagspelare
  • Du delar självklart ICAs värderingar: enkelhet, engagemang och entreprenörskap.

Vi söker dig som har gedigen erfarenhet inom test samt högskoleutbildning inom relevant område eller motsvarande erfarenhet/kurser. Du har stort intresse för innovation och ständiga förbättringar inom testområdet.

Om ICA Banken

Varje dag är en härlig utmaning på ICA Banken & ICA Försäkring. Varför det? Jo, för att hela vår bransch håller på att förändras. Och den förändringen öppnar för spännande utmaningar där gamla invanda sätt att jobba utmanas. Det betyder också att vi måste hålla oss i konstant utveckling. På riktigt. Både som individer och som verksamhet. Vi behöver föra samman innovation och digitalisering i en härlig kombination, där vi tillsammans kan hitta de där smarta och praktiska lösningarna som kunderna knappt vet om att de behöver. Än.

Anställningsform

Tillsvidareanställning

Tillträde

Snarast och enligt överenskommelse

Kontaktperson

Carolina Strandberg, gruppchef DUIT Test, 073-2365010

Sista dag för ansökan

2021-11-01

Vi ska spegla våra kunder såväl som samhället i stort och är beroende av medarbetare med olika kompetenser. Vi strävar efter att anställa människor med olika bakgrund och värdesätter den kunskap och erfarenhet det medför. Vi värnar om goda förutsättningar för ett hållbart arbetsliv för våra medarbetare med god arbetsmiljö och möjlighet till ständig utveckling. Vi tillämpar kompetensbaserad rekrytering. Drogtestning och kontroll av kreditupplysning förekommer i samband med våra rekryteringsprocesser och utdrag ur belastningsregistret förekommer i samband med vissa av våra rekryteringsprocesser.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ICA BANKEN AB

Placering

Borås

Kontaktperson

ICA Banken AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons