Jobbsafari är en del avschibsted logo

Test automation engineer QA/DevOps - Tietoevry Transform

Test automation engineer QA/DevOps - Tietoevry Transform

Tieto Sweden AB · Solna · Ansök senast 29 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du en bred teknisk bakgrund, passion för kvalitessäkring och vill ansluta dig till ett av Nordens största Tech-företag? Då är det här rollen för dig!

Vi söker en Testautomatisering ingenjör som vill bli en del av Tietoevry Transform. Tietoevry Transform driver företagsomfattande transformationer av kundernas affärsprocesser, applikationer och infrastruktur.

När du börjar på Tietoevry Transforms QA/Devops team som Testautomateringsingenjör

  • Kommer du skapa och underhålla testskript
  • Kommer du arbeta med förstudier och val av test verktyg
  • Kommer du ansvara för genomföranden eller exekvering av tester
  • Kommer du analysera och rapportera testresultaten
  • Kommer du sätta upp eller implementera testautomatiseringsramverken och bistå teamet med din expertis

Du kommer att arbeta som konsult hos våra kunder men även inom interna och externa Tietoevry projekt.

Uppdragens omfattning varierar och kan vara både nyutvecklingsprojekt och förvaltningsprojekt. Oavsett ditt uppdrag kommer du alltid att vara en del av Tietoevrys testcommunity, som består av mer än 1000 kvalitetssäkringspersonal över hela världen.

Vem vi söker

  • Du har minst 3 års erfarenhet av API-testning och testautomation där du har arbetat med testverktyg som Robot Framework, UFT, SoapUI, Postman eller Selenium.
  • Du har certifiering på ISTQB Foundation-nivå
  • Det är meriterande om du har eftergymnasial utbildning, kunskaper i något av programmeringsspråken Java, Python eller .Net och/eller erfarenhet av arbete inom telekom, offentlig eller finanssektor.
  • Du är flytande i svenska språket i både tal och skrift.

Vem vi tror du är som person

Eftersom du kommer att arbeta nära företagets kunder i konsultuppdrag tror vi att du är en social och driven person som gillar att arbeta i en roll med högt tempo och variation. Vi tror också att du uppskattar att arbeta i team och att du gärna delar med dig av dina kunskaper, samtidigt som du också kan arbeta självständigt och fokuserat när det behövs.

Du har ett stort intresse för kvalitetssäkring, tycker det är roligt att förändra och vill ingå i ett kompetent team som aktivt delar med sig av sin kunskap.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig professionell tillväxt, meningsfulla projekt, öppen kultur och en enastående balans mellan arbete och privatliv! Vi erbjuder dig en möjlighet att skapa framtiden för en snabbt växande och viktig sektor. Vi tror att vår organisationskultur är en viktig del för att du ska bli framgångsrik. Vi tillhandahåller en flexibel hybrid arbetsmodell som en del av vår kultur och vårt sätt att arbeta. Slutligen tror vi också på nyfikenhet och konstant lärande som en livsstil där du behöver skola om dig varje dag när nya möjligheter dyker upp.

Fick vi dig inspirerad?

Vi ser fram emot din ansökan!

Bifoga ditt CV eller LinkedIn-profil så kontaktar vi dig. Intervjuer kommer att hållas löpande, så vi uppmanar dig att söka redan idag. Om du har några frågor angående denna roll, vänligen kontakta anställande chef, Saeid Mojtahedzadeh, Head of QA / Devops Tietoevry Sweden, E-post: saeid.mojtahedzadeh@tietoevry.com, mobil: +46 (0) 721 834 814.

Hoppas vi hörs snart!

Vi utför bakgrundskontroller av alla slutkandidater.

Tietoevry tackar nej till samtal från rekryteringsföretag.

Tietoevry värdesätter mångfald och vi välkomnar sökande av alla kön, åldrar, förmågor, etniciteter, inriktningar, övertygelser och bakgrunder.

Om Tietoevry

Tietoevry skapar målmedveten teknik som återuppfinner världen för gott. Vi är ett ledande teknikföretag med ett starkt nordiskt arv och global kapacitet. Utifrån våra kärnvärderingar öppenhet, tillit och mångfald, arbetar vi med våra kunder för att utveckla digitala framtider där företag, samhällen och mänskligheten frodas.

Våra 24 000 experter globalt är specialiserade på moln, data samt mjukvara och bistår tusentals företagskunder och offentliga kunder i mer än 90 länder. Tietoevrys årliga omsättning är cirka 3 miljarder euro och bolagets aktier är noterade på NASDAQ-börsen i Helsingfors och Stockholm samt på Oslo Børs. Bekanta dig med vad vi gör.

Skapar målmedveten teknik för att återuppfinna världen för gott

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tieto Sweden AB

Placering

Solna

Kontaktperson

EVRY Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons