Terminalarbetare för kommande uppdrag på stort logistikföretag!

StudentConsulting · Malmö

·

Ansök senast 23 dec.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Nu söker vi dig som är intresserad av kommande uppdrag inom ett stort logistikföretag i Malmö! Är du en effektiv och noggrann person som tycker om att arbeta med fysiska arbetsuppgifter? Sök tjänsten redan idag!

Information om uppdraget:

Vår kund är ett erkänt post- och logistikföretag. Koncernen har drygt 40 000 medarbetare och förmedlar omkring 30 miljoner försändelser varje dag. De erbjuder standardtjänster för paket, pall, express samt olika logistiklösningar för systemtransporter, tredjepartslogistik och spedition.

Hos vår kund finns varierande arbetsuppgifter inom olika kategorier. Arbetsuppgifterna på terminalen kommer främst vara av- och pålastning av paket från lastbilar samt sortering av paket. Det är en tjänst som stundtals kan vara fysiskt krävande vilket är viktigt att du känner passar dig!

Terminalen har öppet dygnet runt men de vanligaste arbetstiderna är mån-fre 08.45-16.45 eller nattpass mellan 00:15-08:15. Det är viktigt att du är flexibel och kan arbeta olika arbetstider beroende på hur behovet ser ut hos vår kund.

Du kommer vara anställd av StudentConsulting men uthyrd till vår kund.

Detta söker vi:

För att passa för tjänsten krävs att du är punktlig, arbetsvillig och fysiskt uthållig då det förekommer mycket tunga lyft. Vidare krävs det att du har en positiv inställning till arbetet. Du är flexibel med olika arbetstider.

B-körkort och Truckkort är meriterande då det kan betyda fler arbetsuppgifter.

Sökord: Lagerarbete, Logistik, Terminalarbete, Lager, Terminal

Sökord: Lagerarbete, Logistik, Terminalarbete, Lager, Terminal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

StudentConsulting

Placering

Malmö