Jobbsafari är en del avschibsted logo

Terminalarbetare för extrajobb på Sturup

Terminalarbetare för extrajobb på Sturup

Logent · Svedala · Ansök senast 30 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.


Är du en morgonpigg person som söker extraarbete, då har vi tjänsten för dig!

Om tjänsten
Arbetsuppgifterna består i huvudsak av paketsortering och kan innebära en del truckkörning. Arbetstider: Måndag: 01.00-07.30, Tisdag-fredag: 03.15-09.00.

Din profil
Vi söker nu dig med annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50% som vill arbeta extra tidiga morgnar.Tjänsten är ute hos vår kund på Sturups flygplats, därav är det krav att du har körkort och tillgång till bil. Arbetet kommer att vara på deras lagerterminal där du kommer sortera och hantera paketet.Meriterande om du:- Truckkort A+B- Tidigare erfarenhet från terminalarbete och truckkörning.Vi ser att du som söker är:- Studerande/ har en annan huvudsaklig sysselsättning på minst 50%- Vid god fysik och trivs med att arbeta i ett högt tempo.- FlexibelFör att trivas med tjänsten förutsätts att du tycker om tidiga morgnar.

Om Logent
Logent är en heltäckande och oberoende logistikpartner, med nordisk bas och med globala nätverk. Vi har ett brett serviceutbud och skapar värde till våra kunder genom garanterade kostnads- och kvalitetsförbättringar. Våra tjänster omfattar Lager- och Produktionslogistik, Transport Management, Tullhantering och Hamnverksamhet samt Bemanningstjänster och Konsulttjänster. Detta gör att Logent från starten 2006 har vuxit till en omsättning på ca 1.9 mdr SEK, sysselsätter ca 3 000 personer och finns i Sverige, Norge och Danmark.

Om ansökan
Du ansöker tjänsten via annonsen, vi behöver ditt CV, ett ansökningsbrev och intyg på bisyssla på minst 50%. Infoga gärna bisysslan i samma dokument som ditt CV. Ansökningar som inte uppfyller kravet på annan huvudsaklig sysselsättning undanbedes.Vid denna rekryteringsprocess tillämpas en omfattande process då kunden arbetar med leveranser via flygplan .Stämmer ovanstående beskrivning in på dig? Tveka isåfall inte, sök tjänsten redan idag. Urvalet sker löpande!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logent

Placering

Svedala

Kontaktperson

Ebba Ericsson

0841003161

Dela jobbannonsen

Anmäl annons