Jobbsafari är en del avschibsted logo

Terminal Specialist till framtida uppdrag på APM Terminals

Terminal Specialist till framtida uppdrag på APM Terminals

Adecco Sweden AB · Göteborg · Ansök senast 15 feb.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Intresserad av arbete som tjänsteman på ett av världens största rederikoncern? Trivs du bra i en kundfokuserad och kommunikativ roll i en internationell arbetsmiljö? Då kan ett jobb som Terminal Specialist på APM Terminals vara något för dig!

Om APM Terminals
APM Terminals Gothenburg är Nordens största containerterminal mätt i godsvolym. Här skeppas mer än hälften av alla containrar till och från Sverige. APM Terminals, som varit verksam i Göteborg sedan 2012, tar emot både direktanlöp, oceangående fartyg som kommer direkt från andra världsdelar, samt feederfartyg och länkar på så sätt samman Göteborg med andra hamnar i Norra Europa. APM Terminals Gothenburg är den enda terminalen i Sverige som har möjlighet att hantera de största containerfartygen upp till en kapacitet på 20 000 TEU. Omkring hälften av all containertrafik till och från hamnen sker med järnväg, vilket innebär stora miljövinster. APM Terminals med huvudkontor i Haag, Nederländerna, har 22 000 medarbetare i 59 länder och omsätter 4,17 miljarder USD (2016).

Om tjänsten
Vi söker just nu dig som vill arbeta som Terminal Specialist hos vår kund APM Terminals. I tjänsten kommer du att arbeta skift som kan variera mellan mellan dag, kväll och natt, vi ser därför att du är flexibel gällande arbetstider.

I din roll som Terminal Specialist kommer dina huvudsakliga arbetsuppgifter innebära:
  • Proaktivt arbeta för att stödja och hantera kunder med deras ärenden och säkerställa en smidig kundupplevelse av terminalen
  • Initiera, planera, genomföra och följa upp kundmöten för att förstå behov och frågor
  • Hantera avvikelser från OCR-systemet
  • Säkerställa optimal användning av OCR-systemet, vägleda logistikoperatörerna samt arbeta proaktivt för att minska avvikelser och minimera manuellt hantering av containrar.
  • Se till att relevant data samlas in, dokumenteras och upprätthålla korrekta loggar och register vid behov
I tjänsten ingår även ett arbete med förbättringsprojekt och arbete med LEAN-metodiken. APM strävar alltid efter att arbeta proaktivt med problemlösning och uppnå förbättrade arbetssätt.

Om dig
Vi söker dig som är organiserad, lösningsorienterad och tar egna initiativ inom ramen för ditt arbete. Vidare är du analytisk och har ett bra sinne för detaljer samtidigt som du har en god helhetssyn. Vi ser gärna att du har tidigare kunskap gällande transportindustrin, logistik och flöden samt att du har lätt för att lära dig nya system. För att lyckas i tjänsten är det av vikt att du behärskar svenska så väl som engelska i tal och skrift. Vi ser det även som fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet av kundbemötande och tidigare arbetat i datasystem.

Viktigt för tjänsten är:
  • Flytande svenska och engelska
  • Att du är analytisk, kommunikativ och engagerad
  • God kommunikatör i både tal och skrift
  • Fördelaktigt om du har tidigare erfarenhet/kunskap gällande logistik och/eller kundrelationer
  • Meriterande om du har utbildning inom logistik eller motsvarande
Övrigt
APM är beläget i Arendal på Hisingen, Göteborg, och du kommer arbeta skift som kan variera mellan dag, kväll och natt. Detta innebär att tillgång till egen bil krävs. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start start så snart som möjligt.

Vad vi erbjuder
Adecco är en av världens största rekryterings- och bemanningsföretag och vår viktigaste tillgång är våra kvalificerade medarbetare. Hos oss och på våra kunduppdrag kommer du som konsult att uppskattas för din kompetens som gör skillnad! Din vardag kommer att vara varierad med nedslag i många nya branscher, system och miljöer. Din erfarenhetsbank kommer att växa liksom ditt sociala och professionella kontaktnät. Adecco kan erbjuda dig möjligheten till intressanta uppdrag på attraktiva företag, till tjänster som kanske aldrig kommer ut på den öppna marknaden.

Vi vill att du ska må bra och ger dig friskvårdsbidrag och rabatter på träningskort. För att du ska känna dig trygg omfattas du även av försäkringar och företagshälsovård. Adeccos kontor Adecco Professionals i Göteborg rekryterar tjänstemän till fordonsindustrin inom områdena ekonomi, logistik, inköp, HR och administration. Adecco är auktoriserat.

Är du intresserad?
Då ska du ansöka så snart som möjligt. Vi börjar omgående med rekryteringsarbetet och genomför löpande intervjuer. Du söker tjänsten genom att registrera dig på vår hemsida via formuläret/länken nedan.

Vid frågor så får du gärna höra av dig till ansvarig rekryterare Elsa Tidblom via elsa.tidblom@adecco.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Logistik Kundservice Sjöfart Automation Terminal

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Adecco Sweden AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons