Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teletekniker / Svagströmstekniker / Elektriker till PoB

Teletekniker / Svagströmstekniker / Elektriker till PoB

Bravura · Stockholm · Ansök senast 16 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av rollen som Teletekniker, är certifierad elektriker och söker en ny spännande utmaning? Hos PoB erbjuds du en utvecklande roll med goda möjligheter till fortsatt utveckling inom bolaget!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos PoB.

Om företagetPoB är en del av Instalco som bildades 2014 och består idag av ett antal bolag inom El, VVS, Klimat och Industrirör. PoB arbetar med elinstallationer ute på olika bostadsprojekt runt om i Stockholmstrakten men även Uppsala. De har idag etablerats sig väl på marknaden och har arbetar med stora kunder som JM, Skanska, NCC med flera. Fokus ligger på nyproduktion av bostäder.

PoB söker nu en teletekniker för att förstärka teamet då de befinner sig i en stark tillväxtfas.

ArbetsuppgifterI rollen som Teletekniker är du med ute på olika byggprojekt för att installera passagesystem, 01-nät, fiber-nät, larmanläggningar och liknande. Du kommer in i bilden när bostaden fått väggar och står tät och driver därefter dina arbetsuppgifter självständigt. Du ansvarar på egen hand för de projekt du är ute på och är därmed även ansvarig för kundkontakten ut mot arbetsledaren på plats. Normalt sätt är du ute på ca. 3 - 4 projekt där du ansvarar för att planera in din dag utefter kunds önskemål. Tillsammans med 5 andra Teletekniker fördels ca. 35 projekt på er i samråd med en projektledare som även är närmsta chef.

Du utgår från hemmet i egen servicebil. Arbetet utförs på de bostadsprojekt i nyproduktion som PoB arbetar med, framförallt i Stockholm men även i Uppsala.

Formella krav
  • Minst 3 års erfarenhet av liknande tjänst, som teletekniker eller svagströmstekniker
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, tal och skrift
  • B-körkort är krav
  • ECY certifikat är krav
För att lyckas i rollen tar du stort ägandeskap för dina ansvarsuppgifter, utförandet av dessa och säkerställer att alla blir slutförda i tid. Därtill är du duktig på att planera och driva ditt arbete framåt, tar ansvar för dina arbetsuppgifter och har förmågan att strukturera och prioritera rätt saker. Du är noggrann i ditt arbete och är uppmärksam på detaljer och upptäcker sådant som andra ofta missar. I rollen som Teletekniker pratar du dagligen med kunder dagligen och du räds inte för att ta första steget till ett samtal.

Övrig information
Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholm, utgår hemifrån
Lön: Enligt GFL

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: Elektriker, el, elektronik, teletekniker, svagströmstekniker, tekniker, svagström, ström, passagesystem, 01-nät, fiber-nät, larmanläggningar, byggprojekt, elmontör, heltid, Stockholm, PoB

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons