Jobbsafari är en del avschibsted logo

Telekommunikation försäljning

ABC Sales of Sweden · Norrtälje · Ansök senast 2 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi arbetar med ett av Sveriges absolut största telekommunikationsföretag och söker nu säljare till uppdraget för field marketing. Det vi söker är engagerade unga medarbetare som vill utvecklas tillsammans med ett växande bolag.

På ABC Sales behöver du ingen tidigare erfarenhet. Vi ser personer som är drivna, vill uppnå personliga mål och drömmer om en karriär med en snabb utvecklingskurva. Det vi söker är personer som vill drivas av något större och uppfylla det som tidigare varit drömmar till verklighet.

Tycker du om att resa men vill ändå ha en "vanlig" helg med familj och vänner? Då är det här det optimala jobbet för att kunna kombinera båda delarna. I det här jobbet handlar det om att nå ut till alla Sveriges kunder vilket innebär att vi tar oss till kunderna oavsett vart i Sverige. Vi befinner oss överallt i hela Sverige och presenterar telekommunikations lösningar för både befintliga men också nya kunder. Om du vill ha ett varierande yrke är det här jobbet för dig. Du får uppleva det mest fantastiska platser du aldrig skulle besöka själv och samtidigt få nya vänner för livet.


Som anställd hos oss får du en hel del förmåner.

- Två dagars utbildning innan anställning.

- Kontinuerlig uppföljning med utbildning och utveckling

- Surfplatta, arbetskläder och tjänstebil (Teamleader)

- Resa och uppleva Sverige tillsammans med fantastiska kollegor.

- Storskaliga företagsaktiviteter.


Det är ett resultatinriktat arbete som innebär ju mer du lär dig, desto mer kommer du tjäna. Vi arbetar efter höga provision som gör att du aldrig har ett tak för hur mycket pengar det kommer generera för just dig.

Vi utgår från Stockholm men har den fantastiska förmånen att arbeta överallt i Sverige. Vilket gör det här jobbet väldigt unikt och betyder att de anställda hos oss inte behöver vara bosatt i Stockholm för att kunna arbeta på ABC Sales of Sweden.

Ser fram emot din ansökan. ABC Sales of Sweden

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

ABC Sales of Sweden

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

ABC Sales of Sweden AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons