Jobbsafari är en del avschibsted logo

Telefonintervjuare både dag- och kvällstid

Telefonintervjuare både dag- och kvällstid

PFM RESEARCH I SVERIGE AB · Halmstad · Ansök senast 5 nov.

Extrajobb, Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en driven person som har lätt för att ta kontakt med människor? Då har vi ett spännande arbete för dig.

PFM Research i Sverige AB är sedan 1999 experter på datainsamling och genomför undersökningar av högsta kvalitet. Bland våra kunder finns flera av Sveriges mest välrenommerade undersökningsföretag och opinionsinstitut och för dem duger bara bästa service och data av högsta kvalitet. Via telefonintervjuer, webbintervjuer, fokusgrupper/personliga intervjuer, postala enkäter, produkttester och användartester ger vi insikter om marknaden, kunderna, medarbetarna och varumärket så att rätt beslut kan fattas. Med ett år kvar till riksdagsvalet ska vi genomföra tusentals telefonintervjuer med svenska väljare för att ta reda på vilket parti de skulle rösta på i riksdagsvalet om det vore val idag. Resultatet presenteras i väljarbarometrar i olika nyhetskanaler.

Vi är mycket stolta över att vara en del av det viktiga och intressanta arbete som sker inför riksdagsvalet. Nu har du chansen att bli en del av detta arbetet.

Om tjänsten

Vi erbjuder ett spännande arbete som telefonintervjuare, både dag- och kvällstid. Arbetstiderna är måndag till fredag 08:00-16:00, måndag till torsdag 16:30-20:30 (13:00-20:30) och söndag 15:00-20:00. Innan man börjar arbeta här så utbildar vi dig i intervjuarteknik, hur våra system fungerar och även varför man gör en marknadsundersökning. Det rör sig om flera tjänster som skall tillsättas omgående, därför sker rekryteringsarbetet löpande.

Om dig

För att arbeta här så måste man vara engagerad och driven. Ingen erfarenhet krävs, men du skall ha lätt för att ta kontakt med människor. Du är en öppen och positiv person som arbetar effektivt och noggrant. Tycker man dessutom om att prata i telefon så är man på helt rätt arbetsplats. Det är viktigt att du som representant för PFM Research i Sverige AB kan agera professionellt och följa de instruktioner som gäller. Datorvana och flytande svenska i tal och skrift är ett krav. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.


Läs mer på www.pfmresearch.se

Varmt välkommen med din ansökan!


Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

PFM RESEARCH I SVERIGE AB

Placering

Halmstad

Kontaktperson

Pfm Research i Sverige AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons