Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tele/Datamontör till Bravida Värnamo

Bravida · Värnamo · Ansök senast 7 nov. (20 dagar kvar)

Heltid

På Bravida är vi proffs som gör jobbet ordentligt. Vill du bli en del av vårt team? Ansök redan idag. Nu söker vi en tele/data montör till Bravida Värnamo.

Om jobbet

Som tele/datamontör kommer du jobba med allt inom teletekniska anläggningar som exempelvis datanätverk, telekommunikation samt övriga svagströmsanläggningar. Vi utför ett omväxlande arbete med både större projekt och mindre serviceuppdrag. För oss är det viktigt att våra tekniker har rätt förutsättningar på sina uppdrag och vi erbjuder därför både interna och externa utbildningar.

Som tele/datamontör på Bravida kommer du att arbeta med följande:
  • Installation och driftsättning
  • Aktivt arbeta med att skapa, bevara och utveckla kundrelationer
  • Ta hand om eftermarknaden, service samt att instruera våra kunder i användningen av deras anläggningar
  • Att vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten.
Du kommer även att vara ansvarig för att utföra varje uppdrag enligt våra höga krav på kvalitet och säkerhet. Arbetet innebär både teknisk problemlösning och mycket kontakt med beställare, kunder och leverantörer.

Vem är du?

Hos oss får du vara det yrkesproffs du är. Vi söker dig som har el-teleteknisk utbildning och några års erfarenhet från installationsbranschen. Är du kunnig inom data- och nätverkslösningar, wifi-produkter eller andra kommunikationslösningar är du rätt person för oss. B-körkort är ett krav.

Som person är du driven, engagerad och prioriterar såväl framdrift som kvalitet. Du är ordningsam och har ett strukturerat arbetssätt.

Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning.

Vad erbjuder vi dig?

Bravida är störst i Norden inom service och installation av de funktioner som ger fastigheter liv. Våra huvudsakliga teknikområden är el, vs, ventilation, säkerhet, sprinkler, kyla och kraft. Som medarbetare hos oss får du många fördelar. Läs gärna mer här:

Om Bravida: www.bravida.se

Vårt erbjudande till dig: www.bravida.se/att-jobba-pa-bravida/

Intresserad?

Sista ansökningsdatum för denna tjänst är den 7 november 2021.

Passar du in på profilen? Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdatum. Du skickar in ditt CV och personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vill du veta hur våra medarbetares vardag ser ut? Följ oss på Facebook och LinkedIn. Där kan du också se nyheter inom Bravida och lediga tjänster.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravida

Placering

Värnamo