Jobbsafari är en del avschibsted logo

TEKONF AB söker en industrisömmerska

Tekonf AB · Östersund · Ansök senast 31 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

TEKONF AB tillverkar produkter till försvars-, verkstadsindustri, sjukvård och större detaljister. Vi tillhandahåller tillskärning, sömnad, HF- och ultraljudssvetsning, stansning, limning och dyntillverkning. Vi håller till i hyrda industrilokaler om 1400m2 i vackra omgivningar på Frösö Park.

Under 2020 omsatte vi ca 21 Mkr och var 18 anställda.

Vår verksamhet växer och för att möta den ökade efterfrågan söker vi för fast anställning en erfaren industrisömmerska. Som sömmerska kommer du främst att, tillsammans med övriga i vår sömnadsgrupp, sy produkter i textilier och PVC-vävar i våra moderna ennåls- eller tvånålssymaskiner. Då vi fokuserar på specialprodukter i korta serier så är arbetet väldigt varierande. Det kan också förekomma arbetsuppgifter på andra områden inom vår verksamhet.

Tillträde och lön enligt överenskommelse. Tjänsten är en heltidstjänst och arbete sker dagtid. Ansökan skickas till goran.wardell@tekonf.se senast den 21 maj. Vid eventuella frågor kontakta gärna Göran Wärdell på 070-1856501.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tekonf AB

Placering

Östersund

Kontaktperson

Tekonf AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons