Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniskt nyfiken verktygsmakare till Industrilås i Nässjö

Tekniskt nyfiken verktygsmakare till Industrilås i Nässjö

Industrilås i Nässjö AB · Nässjö · Ansök senast 13 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Industrilås etablerades 1981 och utvecklar, designar och tillverkar låslösningar för olika typer av industriella applikationer. Vår primära drivkraft är vår outtömliga nyfikenhet på våra kunder – vi är passionerade inför att ta fram lösningar som förbättrar våra kunders affärer! Idag finns vi i fler än 40 länder och har fabriker i Europa, Asien och Centralamerika. Vi är ca 420 anställda och har en omsättning på 500 MSEK. Vårt huvudkontor ligger i Nässjö där vi bygger ny fabrik för inflyttning våren 2023. Vi har även nyligen öppnat kontor i Helsingborg. För mer information om Industrilås, välkommen att besöka www.industrilas.com.

Bakgrund och profil
Industrilås satsar stort nu, bland annat bygger man en helt ny fabrik för inflyttning 2023.
I samband med detta söker vi på OnePartnerGroup en rad olika tjänster till Industrilås. Vill du vara med om en produktion i världsklass, arbeta med spännande produkter på ett globalt bolag som satsar både på produkt och människa.

Vi söker nu verktygsmakare för arbete med produktionens verktyg och säkerställande att dessa håller hög klass och kan leverera 100%-igt.

Som verktygsmakare kommer du ha en varierad vardag med fokus på verktyg. Du arbetar med reparationer, service och underhåll av verktyg till Industrilås egen tillverkning. Vidare kommer du ha en nyckelposition i Industrilås produktion där du tillsammans med konstruktörer och CNC-operatörer utgör en viktig stomme i maskineriet.

Industrilås har en maskinpark, mjukvara och arbetsmetod i världsklass vilket gör att denna roll når högre gällande teknisk nivå. Ritningsläsning, tekniska lösningar och utmaningar kommer vara en del av din vardag.
Du ingår i ett team av verktygsmakare med gedigen kompetens där arbetsglädje, samarbetsvilja och teknisk stolthet genomsyrar gruppen.

Vem vi söker
Vi söker dig med ett par års erfarenhet av verktygsmakeri och som vill ta ditt arbete till nästa nivå. Erfarenhet av CNC, svarvning, fräsning och slipning gör att din profil matchar.
Som person är du nyfiken på tekniska lösningar, bra på att samarbeta med olika funktioner, har ordning och reda och vill utveckla och utvecklas. Flexibilitet, lyhördhet och samarbetsvilja är dina nyckelord för att lyckas.

Vi söker dig som har jobbat med klipp, zink eller plastverktyg. 
Har du tidigare erfarenhet av produktion eller CNC är det bra, då du kommer ha en god översikt över Industrilås' flöden. 

Industrilås erbjuder goda förutsättningar för att du ska trivas, i villkor, frukost, friskvård och goda möjligheter till att kompetensutveckla dig och göra dig ännu vassare.

Visst låter detta spännande? Urval kommer att ske löpande så tveka inte med din ansökan!

I denna rekrytering samarbetar Industrilås med OnePartnerGroup varpå all initial kontakt sker med ansvarig rekryteringskonsult, Marcus Rosenblom på 036-440 90 11 eller marcus.rosenblom@onepartnergroup.se

Varmt välkommen med din ansökan!


 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Industrilås i Nässjö AB

Placering

Nässjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons