Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniskt intresserad innesäljare till Logimark AB

Tekniskt intresserad innesäljare till Logimark AB

Logimark · Malmö · Ansök senast 14 okt. (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Tjänstebeskrivning & erbjudande

Vi söker nu en ny stjärna till säljteamet på Logimark AB där du kommer att arbeta som innesäljare med fokus på etikettförsäljning. I yrkesrollen kommer du att arbeta med förbättring av kundernas verksamheter genom din tekniska rådgivning och försäljning av produkterna. Du kommer att ingå i ett litet team som stöttar varandra och alltid ställer upp där det behövs. Hela företaget genomsyras av en familjär känsla och omtanke om kollegor och medarbetare. En stor del av arbetet består av nyförsäljning så du ska inte vara rädd för att ta upp telefonen och ta ett samtal.

I tjänsten som innesäljare ingår följande arbetsuppgifter:
  • Daglig kontakt med kunder via telefon och mail
  • Skicka offerter
  • Orderhantering
  • Kontakt med leverantörer
  • Administrativa uppgifter
Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av B2B-försäljning och vana av att arbeta mot en budget. Logimark AB erbjuder utbildningar för att du ska bli en nyckelspelare i säljteamet och för att hela tiden vidareutveckla sina anställda. Resor kan förekomma.

Personprofil

För att lyckas i yrkesrollen behöver du hitta rätt balans mellan teknikkunnande och säljförmåga, det vill säga mellan teknisk förståelse och förmågan och motivationen att göra affärer. Det är ofta ett självständigt arbete, även om du tillhör ett säljteam. Förutom att du har ett stort intresse för problemlösning och försäljning ser vi att du är serviceinriktad. Du har förmåga att förstå kundens behov och omvandla detta till ett aktivt sälj genom att agera engagerat, kreativt och lösningsorienterat.
Du tar stort eget ansvar i ditt arbete att agera professionellt, hitta effektiva lösningar för våra kunder och säkerställa goda affärer för att tillsammans med ditt team nå uppsatta mål.

För att lyckas i rollen som innesäljare krävs vidare:
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Goda kunskaper i MS Office
Vi värderar dina egenskaper högt och ser gärna att du har en bakgrund inom idrotts- eller föreningslivet. Berätta vilken aktivitet du utövat, på vilket sätt det har format dig som person samt hur du tror att detta påverkar dig i en roll som innesäljare.

Övrigt

Start: Enligt överenskommelse
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Plats: Malmö

PerformIQ - rekrytering av personal med egenskaper från idrott/föreningsliv, är vår samarbetspartner och vi hänvisar eventuella frågor om tjänsten till Rekryteringskonsult Anna Lindberg på anna.lindberg@performiq.se. Skicka in din ansökan redan idag då intervjuer sker löpande. Tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdagen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Logimark

Placering

Malmö

Dela jobbannonsen