Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniska verken söker en driven drifttekniker!

Tekniska verken · Mjölby · Ansök senast 30 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi på Tekniska verken bygger världens mest resurseffektiva region, bland annat genom att producera el och fjärrvärme av avfall som annars skulle gått till spillo. Tillsammans med våra kunder tar vi hand om och nyttjar jordens resurser på ett bättre sätt, med mer nytta och mindre påverkan på miljön. I Tekniska verkens kraftvärmeverk kan både el och värme produceras samtidigt vilket genererar en mer effektiv resursanvändning, klimatsmart helt enkelt!

Nu söker vi nya drifttekniker till våra team i Mjölby.

Dina arbetsuppgifter

Som drifttekniker hos oss på Tekniska verken spelar du en viktig roll i den dagliga driften av våra kraftvärmeverk. Tillsammans med ditt skiftlag är din främsta uppgift att optimera och säkerställa driften på våra anläggningar där fjärrvärme och el produceras, med fokus på miljö, kostnad och kund. Mer konkret arbetar du med såväl proaktivt som avhjälpande underhållsarbete samt ronderar och utför uppgifter på våra övriga anläggningar. Du arbetar även med handläggning av arbetsorder i vårt underhållssystem.

Rollen är placerad på Mjölby-Svartådalen Energi AB, som driver kraftvärmeverket i Mjölby.
Mjölby-Svartådalen Energi AB är ett dotterbolag till Tekniska verken i Linköping AB. Arbetet sker främst dagtid, men du kommer även att ha beredskap enligt ett rullande schema.

Din profil

Vi ser att du har en utbildning som drifttekniker genom YH-utbildning eller motsvarande. Det är meriterande om du har några år i liknande roll på en eller flera producerande anläggningar.

Vi ser gärna att du som söker tar med dig kunskap inom:
  • Underhålls- och reparationsarbete
  • Elteknik
  • Styr- och reglerteknik.
  • Heta arbeten
  • Truckkort och hjullastkörning
  • ESA industri
  • Arbete på väg
  • Lyft och mobila plattformar
  • Provtagning av utsläpp
Som person är du självgående, har en hög ansvarskänsla och förmåga att agera på egen hand i pressade situationer. Du är lösningsorienterad och strukturerad. I arbetet agerar du som en teamspelare som bidrar till ett effektivt arbetsklimat genom god kommunikation. Ditt arbete präglas av yrkesstolthet, utveckling, förbättringsarbete och gemenskap. Vidare är du flexibel inför skiftningar i förutsättningar och arbetsuppgifter.

Du har B-körkort.

Ansökningsförfarande

I denna rekrytering samarbetar Tekniska verken med Skill. Vid frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Matilda Ingeson, matilda.ingeson@skill.se, 013-495 88 23 eller Lena Johansson, Lena.johansson@skill.se, 013-473 20 63. Har du frågor om jobbet är du varmt välkommen att ringa Johan Gyllenhammar 0142-85539.

Du ansöker genom att logga in eller registrera CV och personligt brev på www.skill.se. Registrering i vår databas innebär ett enklare rekryteringsförfarande för dig och för oss. Intervjuer och urval sker löpande så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista datum. Passa därför på att skicka in din ansökan redan idag!

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill jobbar med kort- och långsiktig kompetensförsörjning. Vårt tjänsteutbud består av rekrytering och bemanning och våra kunder finns främst inom industri och IT. Vårt fokus är att matcha talanger med företag i utveckling men även att hitta och skapa framtidens arbetskraft. Vi är ett nav för talanger i olika åldrar, med olika erfarenheter och skills som vill ta nästa steg. A talent hub, helt enkelt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Tekniska verken

Placering

Mjölby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons