Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniska Testare till Nordic Leisure Travel Group i Stockholm

Tekniska Testare till Nordic Leisure Travel Group i Stockholm

Nordic Leisure Travel Group · Stockholm · Ansök senast 13 juni

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tekniska testare till Ving 

Ving söker flera erfarna tekniska testare, som gillar att jobba i en drivande roll i agila utvecklingsteam. Bolaget ingår i den nordiska resekoncernen Nordic Leisure Travel Group, som säljer resor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. Är detta nästa utmaning för dig?

Om rollen  
Vi söker erfarna tekniska testare till flera av våra agila utvecklingsteam på Ving. Som teknisk testare genomför du system- och integrationstester, både genom manuella och automatiserade tester. Vidare tar du fram strategier och rutiner för vilka olika typer av tester som ska genomföras. Du är med tidigt i systemutvecklingsprocessen för att förbereda kvalitetssäkringen och testningen. Du deltar i nätverk som driver gemensamma testfrågor tillsammans med andra tekniska testare. Som teknisk testare jobbar du mest med C#, Postman och Selenium för både API- och GUI-tester, samt SQL.  

Om oss 
På vår arbetsplats har vi ett stort kunnande, högt tempo och en drivkraft att hela tiden bidra till att förbättra vår verksamhet. Vi har roligt och bryr oss om varandra, med fokus på en vision att ge våra kunder de bästa veckorna på året. Vi erbjuder en spännande och utvecklande miljö där du får möjlighet till en intern karriär. Beslutsvägarna är korta och IT är en integrerad del av företaget. Vi har ett högt medarbetarengagemang som år efter år visar sig i vår interna medarbetarundersökning. Vi älskar vårt jobb och välkomnar dig ombord på vår resa! Förutom härliga kollegor och en väldigt rolig och utmanande roll får du hos oss också riktigt bra reseförmåner, tjänstepension och friskvårdsbidrag. Huvudkontoret hittar du på Kungsholmen i Stockholm. 

På Ving utvecklar vi våra system primärt i Microsoft miljö, med moderna tekniker, ramverk och verktyg såsom ASP.NET MVC, ASP.NET Core, C#, Angular, React, Java Script, Elasticsearch, RabbitMQ, Visual Studio etc. Vi har en ”cloud first strategi” som innebär att vi bygger våra nya lösningar i Azure. Vi jobbar agilt med ramverket SAFe i tvåveckorssprintar med Continuous Delivery där teamen levererar sin kod direkt till produktionsmiljön. Teamen ansvarar för hela kedjan från kravförståelse, utveckling, produktionssättning till förvaltning och support.  

Om dig 
Vi söker dig som har arbetat minst tre år med tester i agila team och har mycket god vana av funktionella systemtester och integrationstester. Du har god teknisk förståelse och är bra på att automatisera tester samt är väl insatt i olika testmetodiker och processer. Förutom vilka tekniker du kan idag, är din inställning, nyfikenhet och viljan att lära nytt och bidra till vår utveckling och vår kultur, superviktig. I denna roll behöver vi en strukturerad person som har ett stort eget driv, är självgående och har en god förmåga att samverka inom teamet men också med andra team. Du har mycket goda kommunikativa egenskaper, är ansvarsfull och noggrann. Vi förutsätter att du kan uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift.

Ansök idag
Ving tar hjälp av Intenso Teknikrekrytering i denna process, och du kan kontakta rekryterare Anders Johansson, 072-306 3526, anders.johansson@intenso.se, vid eventuella frågor.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Ansök gärna i dag, då ansökningar hanteras löpande.

Välkommen med din ansökan!

Om Ving och Nordic Leisure Travel Group
Nordic Leisure Travel Group är ett modernt semesterföretag som täcker in researrangörer, flygbolag och hotellverksamhet samt erbjuder paketresor från Sverige, Danmark, Norge och Finland. Bolaget säljer flexibla paketresor med reguljärflyg, kryssningspaket, samt enskilda flygbiljetter och hotellövernattningar. I företagsgruppen ingår researrangörerna Ving, Globetrotter, Spies, Tjäreborg, flygbolaget Sunclass Airlines samt hotellbolaget Resort & Hotels där de egna hotellkedjorna Sunwing Family Resort och Sunprime Hotels ingår. Gruppen säljer ett normalt år runt 1 600 000 resor i de nordiska länderna. 

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Nordic Leisure Travel Group

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Intenso Teknikrekrytering AB

031-704 51 77

Dela jobbannonsen

Anmäl annons