Jobbsafari är en del avschibsted logo

Tekniska montörer till Dellner Couplers i Vika

Tekniska montörer till Dellner Couplers i Vika

Clockwork · Falun · Ansök senast 22 apr.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Om oss
Hej! Det är vi som är Clockwork. Enligt Bolagsverket tillhör vi bemanningsbranschen men vi ser det inte som att vi arbetar med bemanning (inte bekvinning heller, för den delen) - vi jobbar med människor! Visst, vi rekryterar chefer och specialister, vi kompetensförsörjer industrier, teknikbolag, handelsföretag och andra, vi hjälper skolor att höja sin kompetens och vi matchar talanger och förmågor mot arbetsmarknadens behov. Men vårt erbjudande handlar egentligen om en enda sak: kraften att gå framåt. Därför säger vi hellre att vi är i ”bättre-framtids-branschen”. Med hög kompetens, personligt engagemang och ett prestigelöst arbetssätt är det vår ambition att varje dag vara en laddstation för människor och företag som vill utvecklas. Du kan hämta kraft hos oss i över tjugo städer från Stockholm i söder till Luleå i norr. Läs gärna mer på www.clockworkpeople.se

Om företaget
Dellner is a Swedish company with more than 80 years of experience in the rail industry. The company serves all the world's leading train builders and operators by providing durable, reliable, and innovative products and services. Dellner offers full Train Connection Systems including couplers, gangways, hatches, dampers, and crash management systems, complemented by superior after-sales care and support. The company's headquarter is in Falun/Vika in Sweden, with a global network of subsidiaries, branches, and agents. Dellner has a strong presence worldwide, and the 1200 employees are located through 22 subsidiaries. Dellner Couplers is, since 2019, 100% owned by EQT.

För dig som lockas av att verka i en global verksamhet som präglas av öppenhet, entreprenörsanda och professionalism är Dellner helt rätt bolag. På Dellner lägger vi stor vikt vid kompetensutveckling och eftersträvar alltid att kunna erbjuda möjlighet till vidareutveckling inom organisationen. Att samarbete och social samvaro är viktigt råder det ingen tvekan om och vi arbetar aktivt med våra värdeord i fokus; Respect, Action, Joy och Team. Vi erbjuder ett spännande arbete inom en hållbar bransch i en modern företagsmiljö. Omgivningarna bjuder på fina möjligheter för lunchträning antingen i naturen eller i företagets egna lilla gym.


Dina arbetsuppgifter
Till Dellner i Vika söker vi nu fler montörer för omgående uppstart.

I rollen som montör kommer dina arbetsuppgifter vara att utföra montering och demontering utifrån ritning. Du kommer även att jobba med manuell mekanik, reparationer och underhåll av produkter. Produkterna är av tyngre karaktär varför travers används i det dagliga arbetet. Även dokumentering av processens olika moment förekommer. Tester, dokumentation och rapporter gällande produktens kvalité och egenskaper ingår i tjänsten där de administrativa momenten kan vara på engelska.

Din profil
Vi söker dig med gymnasieexamen, gärna med teknisk inriktning eller arbetslivserfarenhet inom området. Du har verktygsvana och ett starkt tekniskt intresse samt är praktiskt lagd i din natur, kanske tycker du om att meka på fritiden?
Det är meriterande om du har erfarenhet från ritningsläsning och/eller har en förståelse för el och mekanik.

För att trivas i rollen som montör krävs även att du är en teamorienterad person som gärna samarbetar med andra samtidigt som du klarar av att ha frihet under ansvar. Du brinner för att alltid göra ditt bästa och hjälper gärna dina kollegor om det behövs. Du är flytande i tal och skrift på svenska och engelska.
Som person är du noggrann, ansvarsfull och flexibel.

Det är mycket meriterande om du har truckkort.

Detta är ett konsultuppdrag vilket innebär att du blir anställd av Clockwork och arbetar hos vår kund.

Anställningsform: Visstidsanställning med goda chanser till förlängning och tillsvidareanställning direkt hos Dellner.
Start: Enligt överenskommelse, snarast möjligt.
Omfattning: Heltid
Arbetstid: måndag - torsdag 06.48-16.00, fredagar 06.48-14.00.

Ansökan
Urval sker löpande och tjänsterna kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Läs mer om tjänsten
och ansök via www.clockworkpeople.se. Har du frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig konsultchef Malin Nygren. Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Clockwork

Placering

Falun

Dela jobbannonsen

Anmäl annons