Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk support till SW Automatik

Bravura · Stockholm · Ansök senast 9 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du ett stort tekniskt intresse och erfarenhet av en supportroll? Är du därtill en person som trivs i en föränderlig miljö och är van att självständigt driva ditt arbete framåt? Hos Stig Wahlström Automatik erbjuds du en spännande roll där du snabbt blir en viktig del i företaget!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos SW Automatik.

Om företagetSW Automatik är en framgångsrik leverantör av tekniska produktlösningar inom Tryck, Flöde, Nivå, Temperatur, Mätning, kompressorteknik, Vacuum och pneumatik inom marknadsområden HVAC, Maskin/Process, Medicin och Mobilt. Sedan 2003 är SW Automatik en del av Addtech-koncernen. 2020 fusionerades Allan Rehnström och Stig Wahlström Automatik och bildade namnet SW Automatik. Personalen på SW Automatik besitter ett stort tekniskt kunnande och har ett nära och långsiktigt samarbete med sina leverantörer runtom i världen. Genom fokus på kreativitet, hållbarhet & kvalitet möter SW Automatik de allt hårda kraven som kunderna ställer.
Med 14 anställda på huvudkontoret i Farsta och Logistik i Gävle erbjuder SW Automatik sina kunder stor flexibilitet, korta beslutsvägar och en god teamkänsla tillsammans med den långsiktiga stabilitet och resurser som vår koncerntillhörighet ger. Detta gör också att det för rätt person finns goda möjligheter för intern utveckling och framtida karriärmöjligheter.
Se även SW Automatiks hemsida för mer information: www.swautomatik.se/ samt koncernens hemsida: www.addtech.se/verksamhet/affarsomraden/components

ArbetsuppgifterI denna roll arbetar du brett med teknisk support där ditt huvudsakliga ansvarsområde är att stötta i tekniska frågor och lösningar både internt och externt. Ett urval av arbetsuppgifter är att, besvara samtal och mejl från kunder kopplat till tekniska ärenden. Vidare är du behjälplig och stöttar säljarna i tekniska frågor, i form av framtagande av tekniskt underlag så som presales offerter och liknande. I rollen ansvarar du också för hantering av reparations och returärenden. Därtill är du drivande i framtagning av konstruktionsunderlag, skisser och ritningar.

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper
  • Avslutad gymnasieutbildning, meriterande med eftergymnasial utbildning
  • Tidigare arbetslivserfarenhet som mekaniker, servicetekniker, montör eller liknande teknisk befattning
  • Kunskaper elektronik, pneumatik eller styr- och reglerteknik
  • Erfarenhet av en supportroll, meriterande om det varit inom teknik
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska
För att lyckas i rollen som Teknisk support tar du stort ägandeskap för dina arbetsuppgifter, utförandet av dessa och är lösningsorienterad. För att lyckas i denna roll värdesätts inställning, vilja att lyckas samt ett proaktivt agerande. Vidare motiveras du av att leverera förstklassig service och du har intresset samt förmågan att fördjupa dig i komplexa tekniska problem. Du strävar alltid efter att hjälpa dina kollegor, kunder och leverantörer och kan lösa frågor utan givna svar. Du är även noggrann, strukturerad och kommunikativ i ditt arbete samt trivs med varierande arbetsuppgifter.

Övrig information
Start: Enligt överenskommelse
Plats: Farsta, Stockholm
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: tekniker, mekaniker, servicetekniker, montör, operatör, teknik, support, befattning, elektronik, inom pneumatik eller styr- och reglerteknik, Stig Wahlström Automatik, stockholm, farsta, heltid, rekrytering

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons