Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk skribent med ingenjörsexamen sökes till Saab Aeronautics!

Teknisk skribent med ingenjörsexamen sökes till Saab Aeronautics!

Saab Aeronautics · Linköping · Ansök senast 15 maj

Heltid · Visstidsanställning

Är du utbildad ingenjör, har ett stort teknikintresse och gillar att arbeta självständigt? Saab Aeronautics söker nu dig till tjänsten som teknisk skribent. Välkommen med din ansökan redan idag!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk skribent kommer du att jobba till största del på egen hand men du kommer även ha nära dialog med bland annat processägare och koordinatorer. Din uppgift är att skriva och skapa instruktioner och standarder utifrån processerna inom produktionen. Teknikerna du kommer skriva om varierar.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:
  • Skriva olika standarder.
  • Skriva och skicka remisser.
  • Skriva remissprotokoll.
  • Få feedback på remisser av kravställare inom organisationen.
  • Delta på beslutsmöten.
Din profil

För att trivas i den här rollen behöver du gilla att jobba självständigt, vara engagerad och driva ditt arbete framåt på egen hand. Utöver detta behöver du gilla att samarbeta med och få feedback av andra inom organisationen samtidigt som du vågar ta plats i sociala sammanhang. Som person är du noggrann, kvalitetsmedveten och har ett öga för detaljer.

Krav:
  • Ingenjörsexamen eller motsvarande erfarenhet.
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i såväl tal som skrift.
Meriterande:
  • Utbildning med inriktning inom el.
  • Tidigare erfarenhet från likvärdig tjänst.
  • Teknikintresse.
Befattningen kräver att du genomgår och godkänns enligt vid var tid gällande bestämmelser för säkerhetsskydd. För befattningar där kunden har krav på säkerhetsklassinplacering kan, i förekommande fall, medföra krav på visst medborgarskap.

Ansökningsförfarande

I denna rekryteringsprocess samarbetar Saab med Skill. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 6 månader där du initialt blir anställd av Skill med goda möjligheter till fortsatt anställning på Saab.

Vi tillämpar löpande urval så vänta inte med att söka! Vid frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta ansvarig rekryterare Linn Forssell på linn.forssell@skill.se.

Välkommen med din ansökan!

Om oss

Skill är ett modernt kompetensföretag med ett brett tjänsteutbud inom rekrytering, bemanning, hr-tjänster och kompetensutveckling. Vi har en stark kundbas i teknik- och industriföretag samt inom IT och tech.

Rätt människor, på rätt plats, kan förändra allt - och när människor växer, växer företag.

People change - everything.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Saab Aeronautics

Placering

Linköping

Dela jobbannonsen