Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljsupport / Technical Sales Support

Teknisk säljsupport / Technical Sales Support

Rekryteringsmäklaren i Norden AB · Stockholm · Ansök senast 2 apr. (4 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Din primära uppgift som tekniskt säljstöd OEM är att stötta våra säljare och kunder i tekniska frågor om ebm-papst:s välkända fläktar, elmotorer och drivlösningar. Våra kunder är ledande produktföretag inom tillverkande industri. Du tillhör vår framgångsrika säljavdelning inom OEM. Du arbetar idag med någon form av teknisk support eller försäljning av produkter med avancerat teknikinnehåll. Viktigast för oss är din personlighet och att du har ett eget driv samt ett stort intresse för teknik och kunder.

På ebm-papst ansvarar vi för allt från design till plåtbearbetning. Som Teknisk Supportingenjör OEM driver du försäljningsprojekten framåt från idé till inbyggda produkter, såväl mot kund som internt. Vid vårt huvudkontor i Järfälla finns ett högmodernt produktionscenter med möjligheter att tillverka kundanpassade lösningar. Vi kan nu även erbjuda marknaden digitala lösningar, vilket ger arbetet på vår OEM-avdelning en extra dimension.

Dina arbetsuppgifter:
 • Som teknisk support är du ansvarig för att stötta säljarna i tekniska frågor, skriva tekniska specifikationer och driva sålda projekt internt.
 • Du har kontakt med maskinbyggare som är produktföretag inom följande industrier: ventilation, kyla, värme, elektronik och medicinteknik.
 • Via mail/telefon/Teamsmöte för du en dialog med konstruktörer och produktionstekniker. Du ger förslag på både standard- och kundanpassade tekniska lösningar. Vid behov förekommer kundbesök tillsammans med säljarna där du agerar som en teknisk resurs.
 • Du har ett nära internt samarbete med våra konstruktörer.
 • Du har internationella kontakter främst med ebm-papst i Tyskland.
 • Rapportera till försäljningschefen och placering är på vårt huvudkontor i Järfälla norr om Stockholm.
Din bakgrund/personlighet:
 • Du har en bakgrund inom industrin. Har du arbetat med teknisk support eller teknisk försäljning är det en stor fördel. Du har erbjudit kunder produkter med högt teknikinnehåll.
 • Du är en teamplayer som trivs med att lösa teknikfrågor och ha kontakt såväl med säljare som kunder.
 • I samarbetet med kollegor globalt krävs goda kunskaper i engelska.
 • Om du är målfokuserad, drivande, strukturerad, teknikintresserad och har en stor portion humor kommer du att passa in i vårt OEM-team.
Vi erbjuder:
 • Du får representera ett företag som är världsledande i sin bransch. Vi på ebm-papst ser personalen som en tillgång och har därför genom åren skapat en god, trivsam och familjär atmosfär. Vi erbjuder ett attraktivt anställningspaket och en gedigen introduktion. Vi satsar på våra anställda och vi kan erbjuda en personlig utveckling inom koncernen. Vi arbetar ständigt med jämställdhets-, kvalitets- och hållbarhetsfrågor. Vår slogan är "Engineering a better life".
I denna rekrytering samarbetar vi med Marie Eriksson på RekryteringsMäklaren. Har du några frågor är du välkommen att ringa Marie på 070-471 12 94. Din ansökan och CV mailar du till marie@rekryteringsmaklaren.se alt ansök via knappen nedan.

Välkommen att söka! Urval sker löpande.

Sökord: teknisk support, technical support, Technical Customer Support, Teknisk Kundsupport, innesäljare, offerthandläggare, offertingenjör, Sales Support, säljstöd, presale, projektledare, konsult, säljare, försäljningsingenjör, Account Manager, AM, energiingenjör, produktchef, produktspecialist, HVAC, Heating Ventilation Air Conditioning, ventilation, värme, kyla, aggregat, ventilationsaggregat, luftrenare, fläkt, klimat, värmepumpar, elektronikkylning, elektromekanik, elmotor, elmotorer, industri, industriteknik, medicinteknik, Industrial Air Technology, fan, OEM

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Rekryteringsmäklaren i Norden AB

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Marie Eriksson

marie@rekryteringsmaklaren.se

Dela jobbannonsen