Teknisk säljare/Lagerarbetare till Lundagrossisten

Lundagrossisten Bo Johansson AB · Malmö

·

Ansök senast 20 nov. (29 dagar kvar)

Vi söker nya medarbetare till Malmö!

På Lundagrossisten får du ett intressant och omväxlande jobb med kunden i fokus!

Våra kunder är rörinstallatörer och VVS-butiker som du expedierar och hjälper vid kunddisk eller via telefon. Tjänsten går således ut på att ge kompetent och trevlig service till våra befintliga kunder, men inkluderar även övriga lagersysslor såsom inleveranser och kontroll av inkommande gods.

Tjänsten är en heltidstjänst och innebär goda utvecklingsmöjligheter då Lundagrossistens policy är att internrekrytera till befattningar inom inköp, marknad, IT, utesälj och platschefsansvar.

Egenskaper
Som medarbetare på Lundagrossisten krävs det att du tycker om att jobba i ett högt tempo och med många kontakter samt att du har ett strukturerat arbetssätt och tar ansvar och egna initiativ. Egenskaper som är relevanta är engagemang, flexibilitet, prestigelöshet samt en god känsla för service och försäljning. Vi ser gärna att du har ett intresse för teknik, bygg eller mekanik.

VVS-kunskaper är initialt inte ett krav, men du ska däremot vara motiverad att erhålla dessa kunskaper på arbetsplatsen via interna utbildningar samt praktiskt arbete.

B-körkort är inte ett krav vid ansökningstillfället, men skall innehas inom 6 månader.

Omfattning Heltid
Anställningsform Tillsvidareanställning med 6 månaders provanställning
Ingångslön Fast månadslön baserad på erfarenhet

Månadslön som fullärd Teknisk säljare/Lagerarbetare är för närvarande 30 852 kr (normalt efter 1-2 års anställning). Därefter tillämpas individuell lönesättning beroende på ansvar och kompetens.

Vi är just nu inne i en expansiv fas och har för närvarande ett stort rekryteringsbehov. Urval och intervjuer sker löpande. Tjänsterna kan komma att tillsättas innan ansökningstidens slut.

Söker tjänsten gör du via ansök knappen i annonsen.

Välkommen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lundagrossisten Bo Johansson AB

Placering

Malmö