Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare

Fagerberg AB · Stockholm · Ansök senast 11 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknisk säljare
Stockholm

Nu söker vi dig som är en driven och nyfiken säljare som brinner för att bygga långsiktiga relationer med våra kunder inom processindustrin. Du erbjuds en tjänst där du kommer att vara distriktsansvarig säljare och kommer att få arbeta med en av marknadens starkaste produktportföljer inom området.

Arbetsuppgifter 
I rollen som teknisk säljare kommer du att ansvara för våra produktområden processinstrument och industriventiler. Till din hjälp har du produktspecialister, innesäljarfunktion och en serviceavdelning som supportar dig och ditt distrikt. Du kommer att bearbeta nya och befintliga kunder som är verksamma inom processindustrin och driver försäljningsprocessen från initiering och offertarbete till avslut. Du utför tekniska behovsanalyser, presenterar och bistår kunden med rådgivning kring våra produkter. 

Distriktet är Stockholm med omnejd och du kommer att utgå från ett hemmakontor. 

Vad säger Peter Brun, försäljningsansvarig industriventiler om Fagerberg?

"Jag har jobbat med försäljning i hela mitt liv. Det som lockade mig till att jobba på Fagerberg var variationen på kunder samt att jag gillar teknik. Nu har jag jobbat här sedan 2008. 

Mitt arbete är flexibelt. Frihet under ansvar. Jag jobbar tätt ihop med mina kollegor i mitt team och vi hjälper varandra där det behövs. Det är bra sammanhållning och trevliga kollegor. Man jobbar självständigt men bollar frågor och idéer med varandra. Vi gör en del kundbesök gemensamt och det är variationen som gör jobbet stimulerande."

Din profil 
För att lyckas i rollen som teknisk säljare tror vi att du har tidigare erfarenhet från att jobba med teknisk försäljning inom industrin. Du är bekväm med att självständigt driva på ditt arbete där du proaktivt vårdar och utvecklar din kundstock. Som person är du resultatinriktad och har ett sinne för nya affärsmöjligheter. Du är lyhörd, social, brinner för att skapa långsiktiga relationer och är bekväm med att röra dig i olika miljöer. Vidare ser vi att du är kommunikativ, en lagspelare och kan bygga starka nätverk såväl internt som externt. Du har en förmåga att se helheten och trivs i en roll där du är ute på fältet och möter kunden. 

  • Relevant teknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
  • Tidigare erfarenhet av teknisk försäljning inom industrin
  • Produktkunskap inom processinstrument och ventiler är meriterande, likaså kunskap kring automation och styr- och reglerteknik
  • Flytande svenska i tal och skrift
  • Körkort är ett krav

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med rekryteringskonsult Josefine Petersson, 0702-501429 och Maria Ahlén, 0708-490288 på Intenso Teknikrekrytering.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

Om Fagerberg 
Fagerberg har försett svensk industri med senaste teknik för avancerad kontroll, styrning och mätning av flöden sedan 1897. Idag erbjuder vi Nordens största samlade sortiment av ventiler och instrument samt manöverdon, tryckavsäkring och explosionsskydd till kärnkrafts-, kemi-, petrokemi- och läkemedelsindustrin samt papper- och massaindustrin. Det är branscher med höga krav på såväl produktkvalitet och tillgänglighet som på kompetens och kvalitetssystem. Fagerberg omsätter ca 300 mkr och har 63 anställda. Huvudkontoret finns i Göteborg och företaget är certifierat enligt ISO 9001 och ISO 14001. Fagerberg ingår i Indutrade-koncernen.

Läs mer på www.fagerberg.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Fagerberg AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons