Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare

Säljpoolen AB · Göteborg · Ansök senast 27 okt.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du ha ett omväxlande arbete med stora utvecklingsmöjligheter? Vill du arbeta med försäljning och har kunskap och intresse för teknik? Då är det dig vi söker! 

Teknisk säljare - flexibla rörsystem
Göteborg / Sverige

BRUGG Sweden AB arbetar med flexibla och fasta rörsystem för applikationer inom industri-, energi- och miljösektorn, där kravet på säkerhet avseende miljö och arbetsmiljö är av stor vikt. Nu tar vi nästa steg i vår utveckling och förstärker vår organisation med en teknisk säljare för en fortsatt expansion på den svenska marknaden.

Vi erbjuder
Som teknisk säljare på Brugg får du stora möjligheter att utvecklas inom försäljning, teknik och projektledning. Du kommer in i ett tidigt skede i ett nyetablerat företag med ambitionen att växa, och får arbeta med unika produkter. Med ett stark moderbolag i ryggen ges du stora förutsättningar att växa och utvecklas i din roll. Du får internutbildning på våra produkter och kommer löpande ha kontakt med kollegor i både Tyskland och Danmark.

Om tjänsten
Syftet med tjänsten som teknisk säljare är att utveckla försäljningen genom att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer. Du kommer vara en viktig representant för BRUGGs varumärke gentemot våra kunder och är delaktig i hela säljprocessen, från att presentera våra produkter för potentiella kunder, till offerter, order och uppföljning.

Du kommer hjälpa kunder att välja rätt lösningar till sina projekt, så tekniska diskussioner är vanligt förekommande i din vardag, samtidigt som du har fokus på att utveckla affärer.

Du utgår från vårt kontor på Lindholmen i Göteborg. Kunderna finns i hela Sverige så det är viktigt att du ser resor i tjänsten som positivt. Du arbetar i nära kontakt med vår COO i Sverige.

 

Läs om vad Daniel, COO, har att säga om tjänsten och företaget på https://career.masterhelp.se/brugg 

 

Din profil
BRUGG söker en teknisk säljare som brinner för hållbarhet, teknik och affärer med starkt kundfokus, samt med ambition att vara en viktig pusselbit i företagets fortsatta expansion på den svenska marknaden.

Erfarenhet av liknande roll är merieterande, men vi tror också att du som är i början av din karriär kan lyckas bra i denna roll. Det viktigaste är din inställning, ditt driv och engagemang. Du har förståelse för tekniska produkter och system och du talar och skriver obehindrat på svenska och engelska.

Som person är du strukturerad och du trivs med att ta ansvar för din egen planering och genomförandet av ditt arbete. Att vara serviceinriktad är en självklarhet och du har lätt för att skapa goda relationer. Du är en lagspelare med en positiv inställning som tillsammans med kollegorna gör sitt bästa för att nå BRUGGs målsättningar. 

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Kim Storm. Du når Kim på  031-70 45 182.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
BRUGG Sweden AB är ett teknikföretag med hemvist i Göteborg. Vi levererar fasta och flexibla rörsystem för applikationer inom industri-, energi- och miljösektorn. Produktionen finns i Tyskland. 

Vi är ett litet nischat företag som befinner sig i en tillväxtfas. Vi har en stor organisation i ryggen, och ett nära samarbete med kollegor i främst Tyskland och Danmark. Vår försäljning består av både ren produktförsäljning, och projektförsäljning där vi tar ansvar för helheten - från projektering och design, till förtillverkning och installation. 

BRUGG Sweden AB ägs av BRUGG Pipes (BRUGG Rohrsystem AG) i Schweiz. De ser en positiv utveckling i Sverige och har valt att intensifiera sin närvaro på den svenska marknaden genom ett helägt dotterbolag. 

BRUGG Pipes (www.bruggpipes.com) är världsledande när det gäller kundanpassade fasta och flexibla rörsystem, med verksamhet i över 60 länder. BRUGG Pipes har ett fokus på applikationer där de tekniska kraven och kundens förväntningar är högre än vad traditionella rörsystem kan erbjuda. BRUGG Pipes är en del av BRUGG Group.

Läs mer på www.bruggpipes.com/en och www.bruggpipes.com/sv

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Säljpoolen AB

Placering

Göteborg

Dela jobbannonsen

Anmäl annons