Jobbsafari är en del avschibsted logo

Kundrådgivare - proffs på plåt eller bygg

Johanssons Plåt · Örnsköldsvik

·

Ansök senast 14 feb.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du en serviceinriktad och social person med en bakgrund inom plåt, bygg eller montage? Vill du hjälpa oss och våra kunder att göra bra affärer? Då tycker vi att du ska söka jobbet som kundrådgivare hos oss i Örnsköldsvik!

Du kommer att ha många kontakter med kunder, både privatpersoner och proffs, och ge råd om våra produkter. Du ansvarar för att kundkontakterna sköts med hög servicenivå och gott affärsmannaskap. Till stöd har du kunniga kolleger, och du får internutbildning inom de tjänsteområden och de produkter du kommer att sälja.

Vi ser gärna att du är utbildad inom eller har praktisk erfarenhet av arbete inom plåtslageri, bygg eller montage. Du har ett naturligt intresse för att skapa och utveckla långsiktiga kundrelationer och gillar att uppnå resultat genom bra planering, genomförande och uppföljning.

Du kommer att arbeta i ett sammansvetsat team, därför lägger vi stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du är en utåtriktad och social person med hög känsla för service och kvalitet. Du är en prestigelös och lyhörd lagspelare med god förmåga att kommunicera. Du har B-körkort, är van att arbeta i affärssystem samt behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi utvecklas hela tiden, vilket ställer krav på att du är:
  • Lösningsorienterad
  • Strukturerad
  • Initiativrik
  • Nyfiken
Ansökan skickas senast den 14:e februari 2021 till jesper@johanssonplat.se Hör gärna av dig till oss om du har några funderingar kring tjänsten, 0660-30 91 46

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Johanssons Plåt

Placering

Örnsköldsvik

Kontaktperson

Jesper

0660-30 91 46