Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare

Sunshine solceller AB · Borlänge · Ansök senast 25 juli

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Tjänstebeskrivning

Sunshine Solceller arbetar med solenergilösningar för privatpersoner. Med de stigande elpriserna växer även efterfrågan på solenergi och i dagsläget finns redan 92 360 nätanslutna solcellsanläggningar i Sverige. Vi på Sunshine Solceller strävar alltid efter att ge våra kunder en trygg och smidig övergång till förnybar energi. Vi ser över varje kunds individuella behov och tar fram en passande lösning till bostaden. Därefter finns vi med kunden i varje steg av processen, från första kontakt till installation. Vi är ett snabbt växande företag och söker nu drivna och engagerade personer som vill vara med på resan!

Som säljare hos oss hjälper du kunderna till den bästa solenergilösningen för just deras hushåll, med fokus på att kunderna ska känna sig trygga med dig och Sunshine Solceller som samarbetspartner. Som säljare hos oss ansvarar du för hela försäljningsprocessen, från mötesbokning till avtalsskrivning.

Arbetsuppgifterna består av:

  • Boka in hembesök hos potentiella kunder.
  • Bearbetning av leads samt referensförsäljning.
  • Utifrån en tydlig behovsanalys avsluta affärer samt planera tillfälle för projektering och installation.
  • Jobba aktivt med uppföljning och kundnöjdhet för att bibehålla långa och hållbara kundrelationer.

Vem är du?

För att lyckas i rollen så tror vi att du är en engagerad person som älskar att jobba mot tydligt uppsatta mål. Du har ett stort driv, en vinnarskalle och en stark vilja att utvecklas inom försäljning. Du trivs i en omväxlande miljö i högt tempo där du får utrymme att själv planera din arbetsvecka och ta egna initiativ. De som lyckas bäst hos oss är de som trivs med mycket eget ansvar och brinner för att skapa goda kundrelationer och ge den bästa servicen.

Vi ser gärna att du:

  • Är positiv, social och flexibel
  • Är en lagspelare som gläds med dina kollegor
  • Kan kommunicera obehindrat på svenska och gärna engelska
  • Trivs i en omväxlande miljö med ett högt tempo
  • Har ett tekniskt intresse

Dessutom är det meriterande om du har:

  • Erfarenhet av direktförsäljning till privatkunder
  • Erfarenhet av upprättande av dokument såsom offert och orderbekräftelse
  • Har god datorvana
  • Erfarenhet från en teknisk bransch
  • Kunskap inom energiteknik

Vad vi erbjuder

En rolig och omväxlande arbetsplats där ingen dag är den andra lik! För att lyckas hos oss får du en gedigen säljutbildning, därav krävs ingen tidigare erfarenhet av försäljning. I och med att bolaget hela tiden växer finns otroliga karriärmöjligheter för de som börjar hos oss, då vi vill att våra medarbetare ska växa tillsammans med företaget. Du blir en del i ett härligt team där vi alltid pushar varandra till framgång och mer än gärna delar med oss av kunskap och erfarenheter. Vi erbjuder en fast månadslön, en attraktiv provisionsmodell utan tak samt bonusar. Vi vill motivera våra medarbetare och har därför ofta säljtävlingar på kontoret. Tjänsten är tillsvidare med 6 månaders provanställning. Självklart erbjuds du som tillsvidareanställd hos oss friskvårdsbidrag och tjänstepension.

Ansökan

Låter detta som rätt arbetsplats för dig? Välkommen att söka tjänsten som Säljare, intervjuer sker löpande och sista ansökningsdag är den 25 juni 2022.

Vill du veta mer om tjänsten? Kontakta försäljningschef Feras Alghannoum på 072 - 306 48 84

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sunshine solceller AB

Placering

Borlänge

Kontaktperson

Sunshine Solceller AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons