Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Säljare

GIGASENSE AB · Österåker · Ansök senast 31 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gigasense utvecklar, producerar och marknadsför sedan 60 år produkter och system för kraftmätning, kransäkerhetssystem på en global marknad. Vi är en etablerad verksamhet med kontor och produktion i Åkersberga i norra Stor-Stockholm.

Din profil

För att lyckas i den här rollen ser vi att du har arbetat inom B2B och B2D samt har erfarenhet av teknisk försäljning. Du har erfarenhet av internationellt arbete och gillar att få chansen att se världen i ditt arbete. Vi ser att du har en akademisk examen eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Självklart är du en duktig användare av affärssystem, CRM-system och Office-paketets administrativa program. Du är flytande i engelska i såväl tal som skrift. Och då tjänsten innefattar resdagar är B-körkort ett krav.

I dina arbetsuppgifter ingår att identifiera och söka upp nya kunder, men också i samarbete med befintlig kund påverka merförsäljning och driva processen fram till order. Du gör offerter med stöd av vårt CRM system och mallar.

Personliga egenskaper:

Du har lätt att skapa och utveckla relationer samt ett stort intresse av att driva affärsutveckling framåt. Förstå kunders verksamhet och hitta de mest värdebringande lösningarna (proaktivitet). Vi tror att du med fördel har ett tekniskt intresse och utför ditt arbete med stor målmedvetenhet. Att se lösningar istället för problem kommer naturligt för dig och du har förmågan att skapa struktur i ditt arbete. Du är förtroendeingivande och kan lätt bygga upp nätverk. Arbeta självständigt är en självklarhet för dig men du trivs också med teamarbete. För att nå resultat i denna roll krävs att du kan samarbeta med både interna och externa intressenter. Du förstår värdet av en bra behovsanalys och är en god förhandlare.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har utbildning med teknisk inriktning samt några års framgångsrik försäljning inom industrin. Det är viktigt att du har en god teknisk och ekonomisk grundförståelse samt att du kan uttrycka dig väl på svenska och engelska, tyska är ett plus. Erfarenhet från kranbranschen/tunga industrin är önskvärt för att lyckas.

Personliga kvalifikationer

Som person tror vi du är:

  • Drivande, självgående, uthållig och ansvarstagande
  • Resultatorienterad
  • Problemlösare
  • Kommunikativ
  • Prestigelös och socialt kompetent
  • Relationsbyggare
  • Strukturerad
  • Engagerad

Vi kommer att kalla sökande till intervjuer vartefter ansökningar inkommer, varför det är en fördel om du sänder in din ansökan snarast möjligt.

Välkommen med din ansökan till info@gigasense.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

GIGASENSE AB

Placering

Österåker

Kontaktperson

Gigasense AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons