Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare VVS

KSB Sverige AB · Upplands Väsby · Ansök senast 7 okt. (13 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Teknisk Säljare VVS
Upplands Väsby / Göteborg

Vi söker en teknisk säljare med huvudfokus på produkter och kunder inom VVS för placering i Göteborg eller Upplands Väsby.

Vi erbjuder dig intressanta möjligheter att jobba i ett internationellt företag. Du blir en viktig del i vårt team med 13 st medarbetare på vår avdelning Technical Sales Support.

Arbetsuppgifter
Som Teknisk Säljare på KSB arbetar du tight tillsammans med utesäljare, övriga kollegor på avdelningen samt säljsupport.

Arbetsuppgifterna innefattar.
  • Hantering av pumpförfrågningar samt att ta fram offerter och tekniska underlag
  • Föra tekniska diskussioner med våra kunder, rekommendera rätt produkt på rätt plats efter tekniskt och kommersiellt avvägande, samt ha kontakt med tillverkande enheter inom KSB samt externa leverantörer.
Arbetet sker huvudsakligen från kontoret.

Din profil
Du är en person som gillar att ha struktur och få saker gjorda. Du ser möjligheter, är positiv, ansvarstagande, affärsmannamässig och ser service till kunden som en självklar del i arbetet. Du uppskattar och klarar av att arbeta självständigt och har eget driv men du arbetar även bra i team där ni hjälper och stöttar varandra.

Din bakgrund
Erfarenhet av teknisk försäljning och pumpteknik är meriterande. Kanske har du en teknisk utbildning i form av VVS-ingenjör eller kommer du kanske från servicesidan med praktisk erfarenhet och en vilja att lära dig teknisk försäljning. Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska och engelska (gärna även tyska), i både tal och skrift. Du har goda datakunskaper, vårt affärssystem är SAP och erfarenhet av detta är meriterande.

Kontakt och ansökan
Mer information om tjänsten lämnas av avdelningschef Technical Sales Support Niklas Dahlgren, 070-4202482.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt.

KSB är en av Europas ledande tillverkare av pumpar och ventiler som globalt har ca 15 600 medarbetare. Koncernens huvudkontor finns i Tyskland. KSB Sverige AB, det svenska säljbolaget, har sitt huvudkontor i Sisjön i Göteborg. Det är ett expansivt företag där 68 medarbetare marknadsför hela produktprogrammet i Sverige mot kunder inom Industri, Energi, VA och VVS. Omsättningen 2021 uppgick till ca 300 MSEK. KSB präglas av att leverera hög kvalitet och är ett spännande internationellt företag där du som medarbetare kontinuerligt känner av den globala företagskulturen genom kontakterna med dina kollegor runt om i världen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

KSB Sverige AB

Placering

Upplands Väsby

Dela jobbannonsen