Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare till UCS IT Solutions

Teknisk säljare till UCS IT Solutions

Jobzone · Vimmerby · Ansök senast 4 dec.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Gillar du att bygga långsiktiga relationer med kunder, har erfarenhet av B2B-försäljning och drivs av att vara konsultativ för att hitta de bästa lösningarna för kund?

Har du dessutom ett intresse av teknik och digitalisering? Då har du hamnat helt rätt! Vi söker just nu en Senior account manager till oss på UCS IT Solutions. Vi lovar en arbetsplats där vi stöttar varandra för att nå resultat som ett team, stor variation i det dagliga arbetet och naturligtvis branschens trevligaste kollegor!

VI ERBJUDER

  • En tjänst med goda utvecklingsmöjligheter i ett starkt växande bolag där vi har korta beslutsvägar och har ett stort fokus på individens utveckling.
  • Möjligheten att få arbeta med en bred produktportfölj där vi ligger i framkant i vår bransch.
  • En arbetsplats med fantastisk stämning där vi bryr oss om varandra och är måna om vår trivsel och välbefinnande.
  • Ett generöst förmånspaket med god pensionsplan samt möjlighet till bonus.
ARBETSUPPGIFTER
I din roll som Senior account manager driver du din försäljningsprocess, från det första samtalet med kund till implementering och uppföljning av samarbetet. Du ingår i företagets säljorganisation och rapporterar till säljchef. I nära samarbete med övrigt team bidrar du till kundvård och säljstrategi för bolaget. Du ansvarar för din säljbudget.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med start omgående. 6 månaders provanställning tillämpas. Huvudsaklig placeringsort är Vimmerby med omnejd.

KVALIFIKATIONER
  • 3-5 års erfarenhet av B2B-försäljning och vana av CRM-system
  • Körkort B
  • För att ha rätt förutsättningar för att utföra jobbet på bästa sätt har du någon form av bakgrund inom teknik/IT
  • Vi ser gärna att du har ett starkt och brett kontaktnät i Vimmerby området.
Som person beskriver du dig som anpassningsbar och konsultativ med hög social förmåga. Du utstrålar en prestigelöshet samt kliver in med en ödmjuk inställning. Du bidrar självklart med ett intressant nätverk som du har byggt upp. Vana vid att arbeta med stort eget ansvar och trivs med att arbeta i team är en självklarhet.

Du gillar att nätverka, bygga relationer och att hålla i kundmöten. För att lyckas i rollen ser vi att du är intresserad av att lära, växa och tycka det är roligt med nya utmaningar. Du kan obehindrat uttrycka dig i både tal och skrift i svenska och engelska. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

OM OSS
Medarbetare hos oss drivs av ett genuint intresse för våra kunders verksamhet och vardag. Vårt digitala och proaktiva arbetssätt möjliggör att vi är nära våra kunder i deras utveckling. Vi består av ett trettiotal medarbetare och underkonsulter på fräscha kontor i Norrköping, Linköping och Vimmerby.

Vi är övertygade om att vår kultur och värderingar bidrar till stark tillväxt. Därför är vi måna om att hitta rätt individer till vårt team. Våra team består av positiva medarbetare och mycket god sammanhållning. Som företag värnar vi om våra medarbetare och uppmuntrar ett hållbart arbetssätt med god balans mellan arbete och privatliv. På UCS IT Solutions verkar vi efter värdeorden respekt, ansvar, värdighet, tydlighet och engagemang.

Vi ingår i koncernen UCS Group AB. Vårt ledningssystem är FR2000. Ledningssystemet är ISO-liknande, och kraven i standarden hjälper oss att hitta systematiska och verkningsfulla lösningar.

Ansökan

Är du den vi söker? Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Kontaktuppgifter hittar du längre ned.

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum. Ansökan sker genom att du registrerar dig nedan. Bifoga CV och personligt brev.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jobzone

Placering

Vimmerby

Dela jobbannonsen

Anmäl annons