Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare till Modul-System HH AB, Stockholm

Teknisk säljare till Modul-System HH AB, Stockholm

Modul-System HH AB · Stockholm · Ansök senast 24 mars

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

 
Säljare
Stockholm med omnejd

Vill du vara med och bidra till Modul-Systems fortsatta tillväxt? Just nu söker vi fältsäljare med utgångspunkt i Stockholm - Sollentuna som ska utveckla och bearbeta kunder inom fordonsbranschen.

 

"Modul-System är ett företag i ständig utveckling. Vi har prickat en del stora trender inom utrustning av lätta lastbilar. Jag som är väldigt teknikintresserad gillar dialogen som ofta sker mellan vår produktutveckling, oss säljare och kunderna vi servar på våra verkstäder och ute i landet. Telematiken och de unika lösningar vi kan leverera redan idag bådar gott inför framtiden."

- Stefan Wahlén, försäljning

 

Om rollen
Vi erbjuder dig en flexibel tjänst där du som säljare kommer att arbeta aktivt ut mot marknaden och säkerställa resultat genom att utveckla och bearbeta både befintliga och nya kunder inom fordonsbranschen.

Du utgår från vårt kontor och verkstad i Sollentuna där även dina närmsta kollegor finns. Du kommer främst bearbeta kunder i Stockholm med nära omnejd och arbetar självständigt men med tät kontakt med dina kollegor. Tillsammans arbetar ni för att nå uppsatta mål. Du ansvarar för hela affären från ax till limpa och säkerställer goda resultat gentemot kund och företag.

Vi erbjuder
Hos oss får du en viktig roll med stora utvecklingsmöjligheter, i ett familjärt och mycket välmående företag med högkvalitativa produkter. Du kommer ha en plats i ett välfungerade och sammansvetsat team med avslappnad och prestigelös kultur.

 

"Under de åren jag arbetat på Modul-System har sortimentet breddats betydligt och våra byggnationer på Modul-System Service Center Stockholm är mer komplexa och mer utmanande än någon gång tidigare. I många fall hjälper jag även våra påbyggare ute i landet med komplexa frågeställningar kring el, laddning och speciella kundkrav som måste mötas. Det bästa är när en nöjd kund återkommer eller rekommenderar oss, då vet vi att vi gjort ett bra jobb. "

- William Friberg, verkmästare

 

Om dig
Till rollen som säljare söker vi dig som har jobbat med försäljning, gärna inom fordonsbranschen, med goda resultat. Du har ett tekniskt kunnande och intresse. 

  • Du är självgående och driven och vet att närvaro hos kund ger resultat
  • Du är förtroendeingivande och skapar naturligt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
  • Du är kommunikativ och uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska
  • Du har god IT-vana samt och du har B-körkort


Känner du igen dig i ovanstående och tycker att detta låter som en intressant utmaning är du varmt välkommen med din ansökan via ansökningsknappen.

Kontakt och ansökan
Önskar du ytterligare information om tjänsten är du välkommen att höra av dig till Säljpoolens rekryteringskonsult Julia Derblom på 08-514 816 44 eller Marie Gummerus på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Your browser does not support the video tag.

Modul-System är en av Europas ledande helhetsleverantörer av inredningar och utrustning till kommersiella fordon. Företaget finns representerat i hela Europa, samt försäljning i ytterligare ett antal länder globalt. Koncernen har ca 300 anställda. Huvudkontoret ligger i Göteborg (Mölndal) och produktionsanläggningen finns i Mullsjö. Företaget satsar på tillväxt och befinner sig i en stark expansion med flera nya affärsområden. Modul-System ingår i Lifco koncernen som är noterat på Stockholmsbörsen.  

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Modul-System HH AB

Placering

Stockholm

Dela jobbannonsen

Anmäl annons