Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare till hissföretag i expansionsfas i Göteborg

Teknisk säljare till hissföretag i expansionsfas i Göteborg

2Complete · Göteborg · Ansök senast 13 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Dina arbetsuppgifter

Är du redo för en ny utmaning, då har vi tjänsten för dig. Vi söker dig som vill arbeta i en roll som innebär att du säljer nya hissar mot nya kunder samt att du utvecklar relationen med företagets kunder. Du arbetar med försäljning av hissföretagets produkter som har en långt framskjuten position på marknaden avseende kvalitet och nytänkande lösningar. Detta är en säljroll som innebär att vårda kundrelationen och komma med tekniska lösningar. Du agerar som en rådgivande konsult och stöttar dina kunder genom processen.

Företaget är beläget på flera orter och vi ser möjligheten i att vara flexibla kring bostadsort. Vid anställning kommer du att erbjudas bland annat:
  • 3 månaders onboardingprogram
  • Omfattande internutbildning
  • En personlig utvecklingsplan
  • En internationell arbetsplats med stora möjligheter att göra karriär både i Sverige och utomlands
  • En trygg anställning i ett seriöst och världskänt bolag
  • Kollektivavtalade förmåner och möjlighet till en god löneutveckling.
Din profil

Vi söker en social person med egen drivkraft som trivs med att arbeta fritt under ansvar. Du är kreativ, målmedveten och utåtriktad och ser möjligheter till mervärden i kontakter med kunder och kollegor. Du trivs med att arbeta kundorienterat och skapar förtroendeingivande relationer med alla i din närhet. Du bedriver ditt arbete strukturerat och är en van förhandlare. Ett tekniskt intresse ser vi som en självklarhet.

Vi tror att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter, helst erfarenhet från entreprenad, gärna byggbranschen eller annan kundintensiv teknisk bransch. Du har god datavana med goda kunskaper i Officepaketet och det är meriterande om du har erfarenhet av att arbete i SAP. Vi lägger stor vikt i att du behärskar både svenska och engelska flytande i tal och skrift. Meriterande är att du har dokumenterad erfarenhet av försäljning. Kunskap och erfarenhet av entreprenadjuridik är ett stort plus.

Är du intresserad? Välkommen in med din ansökan redan idag, urval sker löpande. Vid frågor vänligen kontakta ansvarig rekryterare Emily Higgins, emily.higgins@2complete.se eller 073-365 68 32.

Om 2Complete

2Complete är ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag som arbetar med personligt engagemang samt en passion för arbete och personal. Vår auktorisation i Kompetensföretagen ger oss i sin tur medlemskap i Almega och Svenskt Näringsliv.

Det är för oss av yttersta vikt att de personliga förutsättningarna stämmer överens mellan kund och kandidat, likväl som kompetensen. För att uppnå detta vill vi som arbetar på 2Complete skapa en så nära och personlig relation med kunder och kandidater som möjligt. Ett arbete efter dessa riktlinjer skapar förtroende och trygghet, värden som är självklara för en lyckad rekryteringsprocess. Vi rekryterar och bemannar under tjänstemannaavtalet såväl som arbetaravtalet, allt från juniora tjänster till chefer och specialister.

2Complete Group samt alla dess dotterbolag är auktoriserade medlemmar inom Kompetensföretagen, Almega samt Svenskt Näringsliv och har varit det sedan 2011.

Sökord: Teknisk säljare, teknisk support, säljare, försäljning

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

2Complete

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Emily Higgins

073 365 68 32

Dela jobbannonsen

Anmäl annons