Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Säljare till Helvar

Bravura · Växjö · Ansök senast 19 apr.

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du tidigare erfarenhet av teknisk försäljning eller ett stort tekniskt intresse? Drivs du som säljare av att skapa relationer och jaga lösningar till kunden? Vill du vara en del av ett familjärt team som är marknadsledande inom sin bransch? Sök redan idag för att bli Helvars nästa regionansvariga säljare!

Om tjänsten

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos Helvar AB.

Om företaget

Helvar är ett internationellt belysningsteknikföretag som specialiserat sig på smarta och energibesparande belysningslösningar. Smart belysning är avgörande för arbetares, kunders, besökares och patienters välbefinnande och hjälper till att uppnå hållbarhetsmål. Helvar belysningsstyrningslösningar och armaturkomponenter hjälper till att skapa smarta ljusmiljöer som är byggda för framtiden, använder information och fungerar lättsamt med andra system. Med projekt som sträcker sig från sjukhus, skolor och arbetsplatser till kryssningsfartyg och flygplatser så designar och levererar Helvar öppna och flexibla styrningslösningar för belysning inom en rad olika applikationer.

Med 100 års expertis hjälper Helvar sina kunder lokalt genom sina kontor i Finland, Storbritannien och Sverige och i över 50 andra länder via vårt globala nätverk av partners.

Arbetsuppgifter

I rollen som teknisk säljare på Helvar arbetar du med att vårda och vidareutveckla befintliga samarbeten i kombination med att bearbeta nya kunder. I rollen erbjuds du en gedigen onboarding, vilket inkluderar produktutbildning och sambesök med kollegor från andra regioner. Du arbetar mot Region Sydost, som är ett av våra Stockholmsdistrikt. Huvudfokuset kommer vara att driva och utveckla försäljningen av Helvars olika belysningsstyrsystem och tillhörande tjänster i regionerna Östergötland samt Småland. Vidare förväntas du upprätthålla en hög aktivitetsnivå och arbeta systematiskt med att utveckla användandet av CRM-systemet. I rollen kommer du att arbeta tätt med kollegor från andra regioner. Här erbjuds du en självständig säljroll, i ett expansivt affärsområde som investerar för att växa och produktutveckla. Du styr över din egen tid i stor utsträckning, men det kan förekommer resor och enstaka övernattningar i tjänsten.

*Bygga långsiktiga relationer till el-konsulter, elinstallatörer, fastighetsägare, grossister och andra kunder relevanta för Helvars produkter & tjänster
*Utveckla din region via användandet av moderna säljverktyg & processer
*Följa dina projekt från konceptstadium till färdig installation
*Medverka på mässor och kundaktiviteter, både i region Sydost och andra orter

Utbildning, erfarenhet och personliga egenskaper

* Arbetslivserfarenhet av teknisk försäljning, alternativt några era erfarenhet från branschen.
* B-körkort
* Goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Meriterande med teknisk utbildning
* Meriterande med erfarenhet av att arbeta med CRM-system

Vi tror att du som söker tjänsten trivs i en roll där du självständigt får strukturera din arbetsdag och driva dina arbetsuppgifter framåt. Att arbeta affärsnära och målinriktat ser du som motiverande, där du har ett affärsmässigt och långsiktigt tänk i dina handlingar och i dina kundrelationer. För att lyckas i rollen är du målmedveten med stark vilja att vinna och göra affärer. Därtill motiveras du av att nå uppsatta mål och jobbar ständigt för att varje dag utvecklas och bli bättre i din roll. Du är kommunikativ och trivs i samarbete med kollegor och externa kontakter.

Övrig information

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Region Sydost
Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: regionansvarig fältsäljare, regionansvarig, fältsäljare, teknisk säljare, teknik, säljare, sälj, försäljning, elektronik, ljus, rekrytering, heltid, Region Syd, Skåne, Blekinge, Kalmar, Kronobergs län, Helvar

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Växjö

Dela jobbannonsen

Anmäl annons