Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare till EcoGuard i Norrköping

Ecoguard AB · Norrköping

·

Ansök senast 9 maj (2 dagar kvar)

Vi söker en resultatdriven och teamorienterad säljare med erfarenhet från B2B till EcoGuard.

Har du ett intresse för teknik och erfarenhet från försäljning? Vill du arbeta med produkter och tjänster som hjälper kunder att nå sina hållbarhetsmål? Bra! Då kan du vara den tekniska säljaren vi söker för expansiva EcoGuard. EcoGuard arbetar för att ge sina kunder en högkvalitativ överblick över sitt fastighetsbestånd med mätning inom bland annat områdena energi, vatten och temperatur.

Välkommen med din ansökan!

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

På EcoGuard får du arbeta på ett företag som är i absolut framkant av sin bransch. Tillsammans med en erfaren och kunnig säljare bearbetar ni kunder i Östra Sverige.

Dina framtida arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en väl upparbetad region där det finns stor möjlighet till stöttning från befintlig säljare i regionen. EcoGuard har starka relationer och avtal med bl a HSB och Riksbyggen där du som ny säljare kommer att ta över ansvaret för samt fortsätta skapa långsiktiga samarbeten med. I rollen som säljare har du ett fokus på den privata sektorn så som bostadsrättsföreningar. Du har också kontakt med förvaltare, fastighetschefer, drift- och energiansvariga samt hantverkare, konsulter och solcellsföretag.

Som teknisk säljare kommer du att leverera och integrera produkter och tjänster till kunders fastigheter och fastighetssystem. Du kommer kontinuerligt att vara en stöttepelare för dina kunder inom fastighetsbranschen.
  • Kort beskrivning av arbetsuppgifter:
  • Arbeta självständigt med säljprocesser mot i huvudsak bostadsrättsföreningar genom hela säljcykeln, från uppsökande försäljning till avslut.
  • Bearbeta och skapa långsiktiga kundrelationer
  • Kontinuerligt utveckla och förbättra säljprocessen
ROLLEN INNEBÄR OCKSÅ

Då EcoGuard ständigt utvecklar och utökar sin produkt och tjänsteportfölj är rollen som säljare på EcoGuard full av möjligheter till kompetenshöjning och nya utmaningar.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som är en erfaren säljare, gärna från produktförsäljning och/eller systemförsäljning. Då EcoGuard erbjuder kundanpassade lösningar behöver du en grundläggande teknisk kunskap. Du är kommunikativ och har goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift. Du är van användare av Excel och CRM-system.

Du är en uthållig relationsbyggare och lyhörd för dina kunders behov. Som person är du ansvarstagande och har ett systematiskt arbetssätt. Vidare så är du resultatorienterad och drivs av alla delarna i säljprocessen.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Ecoguard AB

Placering

Norrköping

Kontaktperson

Maria Tedsjö

0709764895