Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk säljare P.Å Vattenskärning - Vallentuna

Teknisk säljare P.Å Vattenskärning - Vallentuna

Prowork Bemanning AB · Täby · Ansök senast 31 aug.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknisk säljare till P.Å Vattenskärning

PÅ Vattenskärning

Är ett familjeägt industriföretag som startades 1989 och har sedan dess varit verksamma inom plåt- och metallbearbetning och är specialiserade inom vattenskärning. P.Å Vattenskärning sitter i nybyggda lokaler i Vallentuna och är idag 12 anställda men är i expansionsfas och söker nu flera nya medarbetare för att fortsätta sin resa framåt.

Om tjänsten

Vi letar nu efter en teknisk säljare till vår kund P.Å Vattenskärning som ska hantera en mer övergripande roll där fokus kommer vara på att vårda och växa tillsammans med deras befintliga kunder samt arbeta med nykundsförsäljning. Mycket av ditt arbete kommer vara att ansvara för all orderingång, ha kontakt med kunder, både över mejl och över telefon. Tjänsten innebär också en hel del kundmöten ute hos kund, vara ett bollplank och se till att kunderna får den service och hjälp dom behöver. Ett bra samarbete med sina kollegor i produktionen är väldigt viktigt och det kräver att man är lyhörd och flexibel och måste kunna ställa om och prioritera det som är viktigaste för stunden.

Om dig

Vi ser gärna att du är en framåt person som är driven och målmedveten. Struktur är någonting som du är en fena på och du sätter alltid kunden först och är bra på att skapa relationer. Det är till din fördel om du har ett intresse för metallarbete, till exempel arbetat mot tillverkningsindustrin eller så har du kanske ett stort intresse för bilar eller motorcyklar och är van att vara in en industrilokal. Du ska vilja vara med på en tillväxtresa och brinna för att kunna se resultat och trivas i en social och föränderlig miljö. Det är även viktigt att du som person är bra på att inge förtroende och gärna ha erfarenhet utav att förhandla.

Krav:

- Intresse/Kunskap inom tillverkning eller metallarbete

- Säljerfarenhet 1-3 år

- Hungrig för att utvecklas

Meriterande:

- Teknisk utbildning

Tjänsten skall komma att tillsättas omgående och individuell lönesättning kommer att ske. Modell: Grundlön + provision

PÅ Vattenskärning har i denna process valt att samarbeta med Prowork i denna rekryteringsprocess och alla ansökningar går via dem. Tveka inte att ansöka redan idag genom att skicka in ditt CV och personligt brev till jobb@prowork.se eller kontakta rekryteringsansvarig Michelle på 072-969 85 85 vid ytterligare frågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Prowork Bemanning AB

Placering

Täby

Kontaktperson

Prowork Bemanning AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons