Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Projektledare

Blowtech GP · Gnosjö · Ansök senast 11 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Blowtech GP AB fortsätter att stärka sin position på marknaden och utökar organisationen med en kul och intressant tjänst. Vi är på jakt efter dig som trivs i en bred yrkesroll med arbetsuppgifter som rör produkter, produktion, sälj, teknik etc. I rollen som Teknisk Projektledare växlar du dagligen mellan externa och interna kontakter och är en nyckelperson mellan kunder och produktion. Även om det är en komplex tjänst så har vi inget emot att du är i början av din yrkeskarriär förutsatt att du har rätt personlighet, bakgrund och ödmjukhet

Då detta är en nyinrättad tjänst och en utökning av organisationen är det till viss del möjligt att anpassa arbetsinnehåll utifrån din kompetens och dina intressen. Du ingår i avdelningen för " R&D and Projects"

Ditt huvudsakliga uppdrag som Teknisk Projektledare är att bidra till företagets långsiktiga mål genom att driva projekt av nya artiklar/produkter och säkerställa att dessa motsvarar kundbehov och den interna organisationens behov.

Dina arbetsuppgifter är:
  • Leda och driva interna/externa kundprojekt av nya produkter/artiklar från order till produktionsgodkännande.
  • Driva interna/externa ändringsprojekt.
  • Teknisk support till kunder för hur formblåsta produkter på bästa sätt kan leda, skydda och förvara.
  • Offertberedning i samarbete med säljarna.
  • Intern support med teknisk kompetens och projektledning.
För att lyckas i tjänsten vill vi att du har någon form av eftergymnasial utbildning med lämplig inriktning, t.ex. YH/Högskola inom produktionsutveckling, industriell organisation/ledning, kvalitet, R&D, maskin.

Ett par års erfarenhet från relevanta yrkesroller är bra och självklart är erfarenhet från fordonsindustrin en stor fördel.

Förutom grundläggande förståelse för produktionsmetoder och kalkylering/produktionsekonomi, bör du vara bekant med kvalitetsarbete, beredning och förstås projektledning. Att kunna läsa och förstå en ritning är ett krav.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift och har god kompetens inom IT. Kunskaper inom Cad är meriterande, men inget krav.

Som Projektledare vill vi att du har ett strukturerat och resultatorienterat arbetssätt där du planerar och följer upp ditt arbete och har hög förmåga att hantera den problemlösning som ingår i tjänsten.

Vi vill att du är en naturlig och ödmjuk ledare med god förmåga att kommunicera och samarbeta med alla delar i organisationen. Du trivs helt enkelt med att röra dig mellan produktionsgolvet och företagets övriga delar.

I denna rekrytering samarbetar Blowtech GP AB med Codeq AB. Information om tjänsten lämnas av Magnus Ryberg, 0370 - 123 00, eller Christer Johansson, 0393-77 99 95.

Anställningsvillkor: Heltid, tillsvidare.

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstider: Dagtid.

Placeringsort: Gnosjö. Tjänsteresor förekommer i begränsad omfattning,

Ansökan önskas senast 11 mars 2021 via www.codeq.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Blowtech GP

Placering

Gnosjö

Kontaktperson

Christer Johansson

0706702585

Dela jobbannonsen

Anmäl annons