Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Projektledare

Klippan Safety AB · Klippan · Ansök senast 19 mars

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Är du initiativrik, en stark kommunikatör och har ett starkt driv för att föra projekt framåt? Då kan det vara dig vi söker!

Vi letar efter dig som är en erfaren projektledare med en stark teknisk kompetens.

Om tjänsten

Tjänsten innebär att ansvara, koordinera och driva kundprojekt från konceptutveckling till godkänd produkt. Du kommer att leda en tvärfunktionell projektgrupp med 3–10 personer beroende på fas i projektet.

Projektteamet kommer att bestå av resurser från enheten i Klippan, tillverkningsenheten i Polen och i vissa fall även från monteringsenheterna i Tyskland och Brasilien. Våra kunder är globala och ledande fordonstillverkare. Produkterna är synliga interiöra system med höga krav på funktion, säkerhet och utseende. Materialen som ingår i produkterna är allt från plast, stål, aluminium till textila material.

Klippan Safety har stort fokus på teknik och utveckling och har förhållandevis mycket goda tillgängliga resurser (krockbana, 3D-printrar, prototypverkstad etc.). Förutom ständigt fokus på produkt- och processutveckling samt ständiga förbättringar, har bolaget en stark betoning på för-utveckling. För-utveckling innebär fokus på innovationer och koncept för framtida marknader. Att använda sig av bolagets innovationer och industrialisera nya koncept är avgörande för att behålla Klippan Safety ´s position som marknadsledare i Europa.


Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Planera, koordinera och följa upp projektaktiviteter både internt samt hos kund.
  • Säkerställa en god kommunikation internt och externt.
  • Säkerställa att projektmål som till exempel tidplaner, produktkostnader, monteringskostnader, investeringar och kvalitetsmål uppfylls.
  • Utföra projektrapportering i olika kunders system.


Vem är du?

Vi söker en erfaren och driven Teknisk Projektledare med minst fem års erfarenhet som projektledare, erfarenhet från fordonsindustrin är meriterande. Vi tror att du har en högre utbildning från antingen Högskola eller Universitet. Gällande dina språkkunskaper är det ett krav att behärska svenska och engelska i tal och skrift, det är även meriterande med språkkunskaper i tyska.

Viktiga personliga egenskaper är att ha en stark positiv energi, ha en god analytisk förmåga och att du är strukturerad. Vi ser gärna en prestigelös ledare som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och är flexibel om situationen kräver det.

Övrigt

Det är en heltidstjänst och du är placerad i Klippan. Du tillhör Teknikavdelningen och kommer att rapportera till Teknikchefen.

Resor till kunder och leverantörer förekommer regelbundet någon till några gånger i månaden, företrädelsevis kortare, 1–2 dagar, främst resor i Europa.

Vid intresse, skicka CV och personligt brev till: career@klippan-safety.se

Märk ansökan med ”Teknisk Projektledare”.

Vi kommer att intervjua löpande så skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor, kontakta:

Elin Malm, HR-Manager, +46 737 388 314

Klippan Safety AB - Ett säkert och bekvämt val.

Vår affärsidé är att erbjuda funktioner för säker transport och hög komfort till förare och passagerare. Klippan Safety är en systemleverantör till den internationella fordonsindustrin med mycket unik kompetens inom säkerhet och komfort. Vi är Europas ledande utvecklare och tillverkare av kompletta säng- och förvaringssystem med integrerad lastsäkring för lastbilshytter. Produktionen av inredningssystem för tunga fordon kompletteras med utveckling och produktion av förvaringslösningar, skyddsnät och säkerhetsbälten för lätta nyttofordon, vilket gör Klippan Safety till en självklar global partner för säkerhets- och komfortlösningar.

www.klippan-safety.se

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Klippan Safety AB

Placering

Klippan

Kontaktperson

Klippan Safety AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons