Teknisk projektledare

Sisyfos Digital AB · Uppsala

·

Ansök senast 23 dec.

Ansök via mejl

Teknisk projektledareVi söker en Teknisk projektledare som vill leda utvecklingen av mobilappar för både iOS och Android i vår produktplattform OVERBLIQ.


OVERBLIQ är ett produkt utvecklad av Sisyfos Digital och används för att leverera besöksappar för museum, mässor, events, destinationer och hela städer.


Även om produkten främst riktar sig till ovanstående branscher, så tror vi att OVERBLIQ i framtiden är ett marknadens bästa CMS för mobilappar, och här kommer du vara en viktig del av framgångssagan.


Vi tror att du är en erfaren utvecklare som nu vill ta ett större ansvar och leda utvecklingen av mobilappar för både iOS, Android och webb, men med ett huvudfokus på att driva projekten.


Du kommer arbeta med både produktutveckling och kundprojekt, i ett team med andra utvecklare, arkitekter och CTO.


Du kommer tillsammans med teamet arbeta med affärsutveckling i estimat, uppstart, leverans och förvaltning, för att ge kunderna den bästa upplevelsen av oss och säkerställa att vi arbetar rätt.


Vi kommer lägga stort fokus på kompetens inom:

  • Tekniskt kompetens
  • Erfarenhet från att driva app-projekt
  • Social kompetens


Vi ser det som meriterande om du har:

  • UX-design


Om du har erfarenhet av apputveckling, gillar teknisk komplexitet och drivs av att bygga strukturerade och produktmässiga lösningar så ska du ta chansen att söka till oss!


Läs mer om vår plattform på http://overbliq.com

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sisyfos Digital AB

Placering

Uppsala

Kontaktperson

Sisyfos Digital AB

Ansök via mejl