Teknisk projektledare / konstruktör mot el och automation

Bravura · Söderköping

·

Ansök senast 2 feb. (59 dagar kvar)

Vill du utvecklas i ett varierande arbete med många kontaktytor? Har du erfarenhet av arbetet inom produktion och el: som konstruktör, mekaniker, elingenjör, underhållschef, underhållstekniker, projektledare eller något annat du tror kan ge nytta i rollen? Läs vidare om möjligheten att ta nästa steg i karriärstrappan och utvecklas i ett innovativt företag!

Om tjänstenDen här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos företaget.

Om företagetFå projekt är det andra likt, företaget konstruerar och producerar innovativa lösningar inom el och automation utifrån deras kunders behov och önskemål. Företaget tillverkar bland annat ställverk, styrskåp och kontrollskåp och verkar främst inom tre verksamhetsområden: Industriautomation, Marin automation, Ställverk och Installation. Företaget arbetar med allt från fiberoptik till kopparskenor och har sitt fokus på klassisk automation.

Företaget har ett stort fokus på utveckling och modernisering, där samtliga anställda är med i varje steg verksamheten tar framåt. Här arbetar man alltid som ett team, oavsett tjänst eller position. Företaget satsar på individens utveckling samtidigt som visionen är att alla medarbetare skall driva sitt arbete mot gemensamma mål.

Nu söker de dig som är prestigelös och vill utvecklas i en ny spännande roll, som teknisk projektledare. Företaget vill forma rollen utifrån dig och din dina kunskaper, för att du ska kunna utveckla en nyckelkompetens inom ditt intresse.

ArbetsuppgifterI rollen som teknisk projektledare är du spindeln i nätet som sköter kontakten med allt från kunder, till interna säljare, konstruktörer och tekniker. Du arbetar mot alla tänkbara kontaktytor och driver dina projekt framåt genom att säkerställa att dina kundprojekt följer uppsatta tidsramar och uppnår den kvalité som kunden förväntar sig. Du förväntas även agera tekniskt stöd till dina medarbetare i teknikgruppen, samtidigt som du kontinuerligt arbetar med att förbättra företagets produkter, rutiner och dokumentation. Detta gör du både internt och tillsammans med dina kunder, för att bygga goda samarbeten och ständigt stärka förtroendet från kunder samt dina medarbetare. Som projektledare följer du produkternas utveckling. Från mötet med nya kunder, till dialogen med säljorganisationen, vidare till samarbetet med konstruktörer och ditt teknikteam samt med inköp och logistik. Till sist samarbetar du med produktionsteamet för att färdigställa produkten och ta projektet i mål.

Formella krav
  • Erfarenhet av arbete i ett producerande företag
  • Erfarenhet av el och automation
  • Flytande i Svenska och Engelska, både tal och skrift
  • God erfarenhet av att läsa och förstå tekniska handlingar och dokument
  • Meriterande: Högskoleingenjörsexamen inom elkraft eller likvärdig utbildning
  • Meriterande: tidigare arbete i ledande position
Nyfikenhet, vilja och ambition är nyckeln till framgång i denna roll. Vi tror att du som söker, har god kommunikativ förmåga och trivs i mötet med olika människor. Du inspirerar dina medarbetare genom gott ledarskap och är prestigelös i ditt förhållningssätt. Oavsett om det ska fattas stora beslut eller om produktionen behöver hjälp med att bära material, är du där och stöttar upp. Du trivs i en flexibel miljö och räds inte för att ta dig ann nya utmaningar, då arbetet som projektledare är varierat och ständigt under förändring. Du är dessutom van vid att samarbeta med andra och trivs i en roll där du binder samman kommunikationen mellan olika funktioner i verksamheten. Kunden är ditt stora fokus likaväl som medarbetarna i ditt projekt, det är viktigt för dig att bemöta och anpassa dig efter personer likaväl som situationer för att göra alla parter nöjda.

Övrig information
Det här är en annons där företagets namn inte framgår. Ibland väljer vi eller företaget själva att inte gå ut med namnet. Självklart kommer vi att berätta vilket företag det är. Senast om vi ses på intervju.

Start: Efter överenskommelse
Plats: Söderköping
Lön: Efter överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information här: https://www.bravura.se/din-karriar.

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 08-400 240 50 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Sökord: el, automation, elkraft, konstruktör, konstruktion, teknisk projektledare, projektledare, mekanik, Söderköping, Norrköping, kraft, heltid,

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Bravura

Placering

Söderköping