Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk projektinköpare till kund i Stockholm

Teknisk projektinköpare till kund i Stockholm

TNG Tech · Stockholm · Ansök senast 16 sep.

Heltid · Visstidsanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet av inköp samt ett intresse för teknik? Bra! Vi söker en teknisk inköpare till vår kund i Nacka, Stockholm

Vi söker nu en teknisk prokjektinköpare till TNG Techs kund i Nacka, Stockholm och letar efter dig som har erfarenhet av projektledning och inköp som vill hålla ihop helheten under inköpsfasen. Hos kunden kommer du få möjlighet att jobba med inköp gällande produktutveckling hos ett företag som ligger i framkant inom hållbara lösningar.

Du kommer tillhöra TNG Techs konsultnätverk där vi har ett stort nätverk med företag i ett flertal branscher. Starten på uppdraget är omgående, på heltid och sträcker sig i dagsläget till årsskiftet, med chans till viss förlängning.

Urvalet sker löpande så skicka in din ansökan redan nu!

Ditt anställningserbjudande

Hos oss på TNG Tech blir du en betydelsefull medarbetare som gör skillnad - särskilt som konsult. För det är du som träffar våra uppdragsgivare och löser deras problem, varje dag. Vi tycker därför det är viktigt att du har en trygg anställning med kollektivavtal via Unionen, schyssta anställningsvillkor, rätt lön, försäkringar, tjänstepension och semester. Liksom friskvårdsbidrag och företagshälsovård.

Hos oss kommer du:
  • Trivas på jobbet! Våra konsulter 2019 gav oss ett nöjdhetsindex (Employee Net Promoter Score) på 55 i samband med årets medarbetarundersökning. En siffra som motsvarar "världsklass".
  • Personligen bli stöttad och peppad av din egen konsultchef - allt för att du ska få utvecklade uppdrag där din kompetens och person kommer till sin rätt.
  • Knipa en plats i vårt nätverk med andra TNG Tech-konsulter. Här möter du kollegor inom Engineering, Production och Supply Chain Management. På våra återkommande träffar får ni möjlighet att utbyta erfarenheter och ta del av lärdomar från den interima konsultrollen.
Dina arbetsuppgifter

Som teknisk projektinköpare driver du inköpsdelen inom projekt som rör produktutveckling med fokus på inköp gällande prototyper. Du kommer främst ha kontakt med leverantörer av bearbetade- och gjutna delar och ansvarar för att fabrikens krav kring delarna blir uppfyllda av leverantören.

Du får en aktiv roll från projektstart och har som mål att säkra kvalitet på leverantör och leverans samt lönsamma affärer. Du säkerställer att det finns tillräckligt med tid för inköpsprocessen och har ett ansvar i samband med projektuppstart flagga om det inte är så. I rollen håller du ihop helheten under inköpsfasen där flera projektmedlemmar och intressenter deltar i inköpsarbetet med inköpsstrategi, RFP-/förfrågnings-underlag, avtal med bilagor samt utvärderingsmodell. Som inköpare ansvarar du för dessa dokument.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är:
  • Ansvarar för att författa förfrågningsunderlag, utvärderingsmodell och avtalsutkast, samt att dokumentera övriga upphandlingsdokument som ingår inköps och investeringsprocessen.
  • Optimera produktionskostnader samt tillverkningsbarhet.
  • Söka inköpsstrategier som bidrar till affärsnytta och kvalitetssäkring.
  • Förhandla avtal med leverantörer.
  • Genomföra och följa upp förfrågningar och anbud, främja kommunikationen mellan leverantörerna och fabriken.
Värt att veta

Starten på uppdraget är omgående och sträcker sig i dagsläget till årsskiftet, med chans till viss förlängning. Arbetet är baserat i Nacka, Stockholm.

Rent praktiskt innebär konsultjobbet att du är anställd av oss på TNG (men vill du hellre arbeta som underkonsult så går det också bra), och har din arbetsplats hos vår kund.

Våra förväntningar

För att trivas i rollen behöver du:
  • Ha att par års erfarenhet av tekniska inköp eller kunskap kring tillverkning av bearbetade/gjutna delar.
  • Ha erfarenhet av att leda projekt inom inköp och vara trygg inom inköpsområdet.
  • Ha ett stort intresse för teknik och kan förstå tekniska specifikationer och ritningar
  • Kunna kommunicera och presentera information på olika nivåer, liksom ha ett stort intresse för att skapa långsiktiga bra relationer.
  • Vara utvecklings- och resultatorienterad samt trivas med ett högt tempo, eftersom du ofta förväntas leverera resultat eller förändring på en begränsad tid.
  • Kunna tala och skriva obehindrat på engelska och svenska.
Intresserad?

Detta är ett bemanningsuppdrag vilket innebär att du kommer att bli anställd av oss på TNG och arbeta som konsult på plats hos vår kund. Vi sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Är du intresserad av tjänsten, ansök snarast! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Vänligen sök via vårt ansökningsformulär då vi inte tar emot ansökningar via email. Du söker enkelt med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Motivera istället kort i ansökningsformuläret varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan live via hemsidan. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

TNG Tech

Placering

Stockholm

Kontaktperson

Cilla Lennér

0736790621

Dela jobbannonsen

Anmäl annons