Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk innesäljare/beredare till LK Armatur i Helsingborg

Teknisk innesäljare/beredare till LK Armatur i Helsingborg

LK · Helsingborg · Ansök senast 18 maj

Heltid

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

LK Armatur söker nu en medarbetare till avdelningen teknisk support. Här får du chansen att omsätta ditt teknikintresse till konkret kundnytta i en utvecklande miljö. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans.

Din nya roll
En stor del av arbetet som teknisk innesäljare / beredare består av att ta fram teknisk information till våra säljare och kunder samt se till att vår produktion har underlag för att kunna serietillverka våra produkter. Arbetet är varierande och du kommer arbeta både tillsammans med våra interna avdelningar och med våra kunder. Våra kunder är allt från grossister till tillverkande företag som befinner sig i huvudsak på den europeiska marknaden.

I dina huvudsakliga arbetsuppgifter ingår att:
  • Ge teknisk rådgivning
  • Granska ritningar och ge förbättringsförslag till kunder
  • Uppdatering och underhåll av produkter i affärssystemet
  • Skriva och följa upp offerter
  • Delta i och driva interna projekt
  • Stötta utesäljare med relevanta uppgifter
Vem söker vi?
Har du ett stort intresse för teknik, en god social förmåga och en vilja att utvecklas - då är rollen som teknisk innesäljare jobbet för dig! Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet från VVS-branschen, teknisk utbildning/arbetslivserfarenhet. Krav är att du kommunicerar väl på svenska och engelska, kan du även tyska är det ett stort plus. Dina personliga egenskaper och ditt engagemang kommer att väga tungt i rekryteringen. Vi ser till exempel gärna att du är en driven person som är lösningsorienterad och tar egna initiativ. Viktigt är även att kunna jobba på många olika fronter samtidigt.

Vad erbjuder vi dig?
LK erbjuder dig en trygg arbetsplats med lönsam och positiv företagskultur. Vår utgångspunkt är att allting går att förenkla och förbättra. Därför strävar vi alltid efter att utveckla smartare och mer hållbara lösningar för våra kunder.

Jobbet som teknisk innesäljare är ett utmärkt sätt att komma in i företaget och branschen. Du blir en viktig del av ett mångsidigt team som stöttar varandra och har roligt tillsammans. Vi tror på långsiktiga relationer där våra medarbetare har goda utvecklings- och påverkansmöjligheter. Självklart erbjuder vi bland annat tjänstepension, kollektivavtal och friskvårdsbidrag.

Din ansökan
Låter det intressant? Skicka din ansökan med CV och personligt brev till oss senast den 30 april. Du kan även registrera en ansökan med din LinkedIn-profil. Har du frågor om tjänsten vänligen kontakta Teamledare teknisk supprt, Anton Nilsson på 042-16 92 27 eller anton.nilsson@lkarmatur.se

Om LK
För en enklare och smartare vardag

Enklare, smartare och mer hållbart - på LK utgår vi alltid från att det finns ett bättre sätt att göra saker. I allt vi gör föredrar vi innovation över status quo och enkelhet över komplexitet. Med den övertygelsen utvecklar vi på LK smarta produkter och systemlösningar för värme, vatten och sanitet samt för flödeskontroll i marina installationer.

Affärsområdet LK Armatur är en ledande ventil- och systemtillverkare i Europa med en årlig produktion av miljontals ventiler för den globala VVS-marknaden. Våra lösningar baseras på en helhetssyn om hur ventiler, styrenheter, komponenter och prefabricerade produkter fungerar ihop. I allt från standard till avancerade specialanpassningar ser vi till att den lösning du behöver idag också rustar dig för framtiden.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

LK

Placering

Helsingborg

Kontaktperson

Anton Nilsson

042-16 92 27

Dela jobbannonsen

Anmäl annons