Teknisk innesäljare

voestalpine Böhler Welding · Malmö

·

Ansök senast 22 nov.

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Teknisk innesäljare till voestalpine Böhler Welding Nordic i Malmö

Är du en säljare med stort tekniskt intresse och med erfarenhet från verkstadsindustrin?

VAD KAN VI ERBJUDA DIG?

voestalpine Böhler Welding Nordic AB är ett försäljningsbolag i Norden som ingår i Voestalpine koncernen, där voestalpine Böhler Welding är ett ledande företag i svetsbranschen. voestalpine Böhler Welding Nordic behöver utöka organisationen med en Teknisk innesäljare med erfarenhet från verkstadsindustrin till deras kontor i Malmö. Som Teknisk innesäljare kommer du att vara en nyckelperson. Tillsammans med duktiga och erfarna kollegor har du goda möjligheter att utvecklas i din yrkesroll. Då företaget under vintern flyttar till helt nybyggda lokaler i Fosie kommer du att arbeta i öppet kontorslandskap i ny och fräsch miljö.

Dina framtida arbetsuppgifter

Som Teknisk innesäljare kommer du att supportera våra distributörer och direktkunder på den svenska marknaden. Du kommer att arbeta med försäljning genom såväl inringande som utgående samtal, för olika produktsortiment samt initiera och följa upp olika kampanjer. Vidare kommer du att arbeta med orderadministration. Du kommer även att vara voestalpine Böhler Welding Nordic första kontaktpunkt när det gäller produktsortiment, teknisk rådgivning etc.

Rollen innebär också

voestalpine Böhler Welding Nordic är på en digitaliseringsresa och du kommer att vara med i att driva arbetet med digital orderhantering. Du kommer även vara delaktig i att arrangera utbildningar och seminarier för kunder. I denna roll kommer du att ha många kontaktytor både internt och externt. Inom företaget kommer du bland annat ha ett nära samarbete med marknad och sälj samt ha kontinuerlig kontakt med våra fabriker i Europa och de andra säljbolagen i Norden.

VEM ÄR DU?

För att vara den självständiga Tekniska innesäljaren som vi söker, tror vi att du har arbetat med försäljning sedan tidigare och van att arbeta i CRM system. Du har erfarenhet från tillverkningsindustrin och gärna från svetsindustrin. Givetvis är du en van användare av affärssystem. Det är meriterande om du har arbetat i SAP.
För tjänsten är det viktigt att du kommunicerar obehindrat på svenska och engelska, såväl muntligt som skriftligt. Det är meriterande om du kan något annat skandinaviskt språk eller tyska.

Vi söker dig som är strukturerad och service-minded och har ett genuint intresse av försäljning. Det är viktigt att du är självgående och tar ansvar för ditt arbete. För rollen är det också viktigt att du är kommunikativ, noggrann, kvalitetsmedveten och prestigelös.

INTRESSERAD?

I den här rekryteringen är det vi på TNG som sköter hela rekryteringsprocessen på ett fördomsfritt och kompetensbaserat sätt. Du söker enkelt via vårt ansökningsformulär med ditt CV eller LinkedIn-profil, och alltid utan personligt brev. Istället kan du kort i ansökningsformuläret motivera varför du söker jobbet. Du kan sedan följa din ansökan i realtid via hemsidan. Tänk också på att söka jobbet snarast om du är intresserad! Urvalet sker löpande och tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdatum. Har du frågor är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. Notera dock att vi inte kan ta emot några ansökningar via email. Vi hörs snart igen!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

voestalpine Böhler Welding

Placering

Malmö

Kontaktperson

Anna Nydahl

0709809757