Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk innesäljare (kam) - ages machining

AGES Koncernen · Värnamo · Ansök senast 12 feb. (16 dagar kvar)

Heltid · Tillsvidareanställning

Vill du vara med och fortsätta utveckla vårt affärsmässiga fokus?

Vill du tillsammans med vårt team bli en viktig kugge i svensk industri?

Är du tekniskt intresserad och gillar mötet med människor?

- Då har vi jobbet för dig!

Visionen för AGES som koncern är att vara en ledande aktör inom utvalda kundsegment genom en tydlig fokusering på kundnytta, utvecklingsmöjligheter och konkurrenskraftiga lösningar. Under de senaste åren har omfattande investeringar genomförts, framför allt gällande automatiserad produktionsutrustning. Detta har resulterat i effektiva, flexibla och moderna tillverkningsenheter. Dessutom har koncernen utvecklat en egen AGES Academy, under denna paroll samlar bolaget interna utbildningar inom ambassadörskap, affärsmannaskap, försäljning, teknik mm. Målet är att utveckla och stärka medarbetarna i sina roller i hela AGES-koncernen.

I rollen som Key Account Manager inom affärsområdet AGES Machining får du en fantastisk möjlighet att vara med och fortsätta utveckla våra försäljningsinsatser. Du representerar 3 produktionsenheter, AGES Värnamo, AGES Hörle och AGES Falkenberg. Det innebär att du kan erbjuda kunden stora möjligheter när det gäller lösningar och kapacitet inom skärande bearbetning. Dina insatser riktar sig mot våra befintliga kunder inom både fordons- och verkstadsindustrin där det finns stor potential att växa ytterligare, men även viss nykundsbearbetning blir en viktig del av din vardag.

Du tar ett övergripande ansvar för dina affärer och arbetar proaktivt mot kund i syfte att bibehålla och utveckla framgångsrika relationer. Till din hjälp i säljprocessen har du tillgång till vårt tekniska projektteam bestående av funktioner som inköp, planering, produktion, produktionsteknik och kvalitet. Även kundsupport finns som stöd för dig gällande orderhantering och leveransbevakning.

Majoriteten av våra kunder finns placerade i Sverige och vi räknar med att du är ute hos kund några gånger i månaden. Större delen av din arbetstid är på AGES enheter i Värnamo och Hörle. Vi arbetar i ett modernt affärssystemen som tillsammans med Officepaketet (framförallt Excel) blir ett viktigt IT-stöd för dig i ditt arbete.

Vi välkomnar dig till en spännande och utvecklande tjänst i en koncern med lyhördhet för marknadens växande behov! Vi på AGES är stolta över vår medvetenhet och satsning på en verksamhet med hänsyn till hållbarhet och teknikutveckling. Vi arbetar med kunder och samarbetspartners som placerar bolaget nära dagens och morgondagens tekniska utveckling, som t ex elektrifiering.

Vem är du?
Vi söker dig som i första hand har en teknisk bakgrund och erfarenhet från tillverkande industrin. Har du arbetat mot fordonskunder och / eller kommer från branschen inom skärande bearbetning är det meriterande. Ditt arbetssätt präglas av att du är serviceinriktad, lösningsfokuserad och självmotiverad. Med engagemang, lyhördhet och teknisk förståelse vinner du kundernas förtroende. Du drivs av att skapa och utveckla långsiktiga relationer både externt och internt.

Kontaktperson
I denna rekrytering samarbetar AGES med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvariga rekryterare Johan Sandahl 0370-302501 . Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

AGES Koncernen

Placering

Värnamo

Kontaktperson

Johan Sandahl

0370-30 25 01