Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk inköpare

Jakkal AB · Karlskoga · Ansök senast 14 maj

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vill du arbeta som konsult, hos världsledande företag? Vi kan erbjuda dig en utmanande och intressant tjänst som teknisk inköpare i en tillväxtbransch, med goda möjligheter till personlig utveckling.

Jakkal Engineering är ett ingenjörskonsult företag som har kontor i Karlskoga/Örebro, Köping, Linköping/Norrköping samt Nyköping. just nu söker vi en teknisk inköpare till Karlskoga/Örebro kontoret, som vill få chansen att arbeta som konsult ute hos en av våra kunder.

Arbetsuppgifter.

Som teknisk inköpare har du ett övergripande leverantörsansvar att utveckla och förvalta goda leverantörsrelationer. Arbetsuppgifterna innefattar bedömning av totalkostnad, såsom pris, produktkvalitet, ledtid och leveransprecision, och arbetet följs upp med hjälp av nyckeltal. Vidare kommer du att kommunicera och diskutera tekniska lösningar med underleverantörer och andra delar av den egna organisationen.

Resor kan förekomma.

Din profil:

Vi söker dig som är gymnasie- eller högskoleingenjör med teknisk inriktning, alternativt har motsvarande kompetens.

Du har minst fem års erfarenhet av det teknik- och inköpsrelaterade området, med tonvikten på produktionsteknik, samt mycket goda kunskaper i svenska och engelska, i både tal och skrift.

Vana att arbeta i en projektorganisation är meriterande.

Som person är du noggrann, med ett metodiskt arbetssätt. Då det i tjänsten ingår granskning av protokoll är det viktigt att du kan ta en sak i taget och slutföra dina uppdrag.

Du har goda tekniska kunskaper vilket gör att du kan diskutera tekniska lösningar med våra underleverantörer och du har god analysförmåga och trivs med att jobba i team.

Vidare har du förmåga att kommunicera mottagaranpassade budskap, både skriftligt och muntligt, såväl internt som externt, och du har även en god anpassningsförmåga till olika situationer och är lyhörd för kundens behov.

Vad kan vi erbjuda dig:

Hos oss får du jobba i ett engagerat och fartfyllt företag med korta beslutsvägar, där du har stora möjligheter till kompetens och karriärutveckling.

Tjänsten är en tillsvidareanställning med placerings i Karlskoga/Örebro.

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via ansok@jakkal.se

Om Jakkal

Jakkal är ett konsultbolag bestående av ett tekniskt kunnigt team med lång erfarenhet av produkt- och produktionsutveckling.

Jakkal erbjuder kompetenta medarbetare inom automation, mekanik, el, programmering, produktionsteknik, ledarskap och projektledning genom kompetens in-house, specialistkonsulting samt resurskonsulting ute hos kund. Vi kan även hjälpa till med rekryteringar samt hyrrekryteringar enligt kundens behov.

Vi utnyttjar vår samlade kompetens för att lösa våra kunders behov. Vår målsättning är att hjälpa våra kunder att bli mer konkurrenskraftiga genom att utveckla effektiva, lönsamma och smarta lösningar. Vi kan leverera nyckelfärdiga utrustningar, där vi ansvarar för förstudier, konstruktion, tillverkning, programmering, installation, driftsättning samt slutdokumentation inklusive CE-märkning. Vi hjälper gärna till hela vägen till mål, men vi anlitas även för del-faser i projekt samt som systemleverantör.

Som konsult på Jakkal får du möjlighet att arbeta och utvecklas inom produktion, produkt- och teknikutveckling. Arbetsuppgifterna kan variera beroende på uppdrag. Du får möjlighet att utveckla dina tekniska kunskaper samt arbeta med kunder och dess leverantörer i olika led och skapa ett kontaktnät inför framtiden.

Vårt motto på Jakkal är att trivsel och välmående på arbetet genererar till kreativitet och utveckling samt nöjda kunder. Vi har roligt på jobbet och anordnar regelbundet sociala aktiviteter där vi kan koppla av och lära känna varandra även utanför arbetet.

Välkommen till Jakkal - tillsammans utvecklar vi industrin!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Jakkal AB

Placering

Karlskoga

Kontaktperson

Jakkal AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons