Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk inköpare

Björks Rostfria AB · Norrtälje · Ansök senast 20 dec.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vår affärsidé är att tillhandahålla kundanpassade systemlösningar för rening av vatten samt avloppsverk som kännetecknas av kvalité, hållbarhet och långsiktighet med hela funktionsentreprenader. Vi har också egen tillverkning av ingående delar i rostfritt syrafast stål. Dessutom prefabricerar och monterar vi beställares om- och nybyggnationer av befintliga verk. http://www.bjorksrostfria.se

Verksamheten vilar idag på två ben: entreprenadverksamhet (prefabricering av rörutrustning, i moderna mekaniserade svetsutrustningar) samt en stor satsning på kompaktbyggda driftklara membranfilteranläggningar inkl styr och EL Nanomembran, Ultrafiltermembran och MBR/membranbioreaktorer. Vi specialiserade oss tidigt på vattenreningsteknik och har sedan starten för 30 år sedan levererat mer än 100 anläggningar till kommuner och industrier och har idag en stor referensbank av nöjda kunder i såväl Sverige som utomlands.

Vi söker nu en Inköpare som har tekniskt intresse med placering i Hallstavik.

Om tjänsten som Teknisk inköpare

Du kommer att arbeta med följande arbetsuppgifter:

  • Operativt inköpsarbete.
  • Utveckla inköpsprocesser och arbetsmetoder.
  • Arbeta med avtal och villkor.
  • Uppföljning.

En bred roll där du i första hand arbetar med att genomföra och följa upp inköp och leveranser. Du kommer även att se över arbetsrutiner och dokumentation då vi för närvarande påbörjat en implementation av affärssystemet Monitor där det även ingår att uppdatera komponentregister. Du arbetar nära konstruktör och kalkylgruppen och kommer att ha regelbunden dialog med leverantörer.

Som person är du engagerad, ansvarsfull och har ett affärsmässigt tänk. Du arbetar strukturerat och metodiskt då uppföljning är en viktig del i det dagliga arbetet. För att nå utsatta mål arbetar du självgående och är lösningsorienterad.

Din bakgrund

Du har en ekonomisk eller teknisk bakgrund och flerårig erfarenhet av inköp gärna från teknikbranschen eller tillverkningsindustrin. God förståelse för avtal och villkor och är bra på att förhandla. Meriterande om du har arbetat i Monitor. Då större delen av Björks Rostfrias affärer sker via LOU-upphandlingar är det ett plus om du har erfarenhet inom det. Goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi erbjuder

På Björks är vi långsiktiga och satsar på att utveckla vår personal till att bli experter inom vårt kärnområde Vattenrening och Membranteknik. Hos oss får du en trygg och hållbar tjänst inom en miljövänlig och hållbar verksamhet.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar Björks Rostfria med Capto HR. Intervjuer sker löpande därför ser vi gärna att du skickar in din ansökan så fort som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Björks Rostfria AB

Placering

Norrtälje

Kontaktperson

Capto Hr AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons