Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Illustratör till företag i Göteborg

Academic Work · Göteborg

·

Ansök senast 5 juli (59 dagar kvar)

Nu söker vi tillsammans med av våra kunder i Göteborg en Teknisk Illustratör. Drivs du av goda kundsamarbeten, vill du arbeta med att illustrera tekniska produkter och har ett sinne för detaljer, då kan det vara just dig vi letar efter. Sökt rollen redan idag så berättar vi mer, om både utvecklingsmöjligheter och aktuellt företag!

Information om uppdraget

Academic Work söker tillsammans med vår kund en Teknisk Illustratör. Företaget arbetar med att hjälpa bolag att producera och hantera all teknisk dokumentation, alltifrån konstruktionen av produkten eller anläggningen till dess modernisering och återvinning. Som specialister på teknisk dokumentation använder företaget den senaste tekniken och bidrar med kostnadseffektivitet och kvalitet till deras kunders processer för teknisk dokumentation.

Idag växer företaget så det knakar och behöver därför stärka upp på flera olika kontor i landet och nu söker vi tillsammans en teknisk illustratör till kontoret i Göteborg.

Du erbjuds
 • Bli delaktig i ett expansivt företag med ett stort utrymme för individen. Företaget präglas av drivna och engagerade medarbetare, där de tillsammans strävar efter god sammanhållning med en positiv företagskultur!
 • Möjlighet att bygga ett starkt kontaktnät där du får ta del av stor erfarenhet från olika företag och branscher, vilket ger dig unika utvecklingsmöjligheter. Du kommer du få möjlighet att växa utefter din egna ambition!
Du kommer vara anställd som Konsult via oss på Academic Work och vid ett gott samarbete finns goda chanser till anställning direkt hos företaget. Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter kommer vara att delta i framställning av teknisk information och illustrationer där ett målgruppstänk genomsyrar allt du gör. Du kommer också till viss del att arbeta med animationer.

I ditt dagliga arbete som teknisk illustratör sker som regel i projektgrupper tillsammans med utvecklare, servicepersonal, konstruktörer, produktspecialister och teknikinformatörer. Du kommer där bli en del i arbetet från faktainsamling till publicering av informationsmaterial. För att trivas i arbetet krävs ett brinnande engagemang för kundens situation, att göra kunden nöjd och även en förmåga att se utvecklingspotential.

Vi söker dig som
 • Har YH eller universitet utbildning inom informativ illustration, teknisk illustration, eller motsvarande
 • Erhåller en god teknisk förståelse och har starkt intresse av att illustrera tekniska produkter
 • Talar och skriver obehindrat på svenska och engelska
Meriterande:
 • Eftersom arbetet ofta sker med 3D-CAD som bas ser vi gärna positivt på att du har erfarenhet av att jobba i både 2D och 3D-miljöer
 • Du kan hantera Adobepaketet och även Lattice 3D
 • Ytterligare meriterande är om du har erfarenhet av Blender samt intresse av programmering i Python
I den här processen kommer vi lägga stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som är:
 • Problemlösande
 • Noggrann
 • Relationsskapande
Övrig information
 • Start: Enligt överenskommelse, gärna under våren 2021
 • Omfattning: Heltid
 • Lön: Timbaserad månadslön
 • Placering: Göteborg
Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbgj01@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Göteborg