Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk förvaltare

Riksbyggen · Kiruna · Ansök senast 16 apr.

Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Som arbetsgivare erbjuder vi möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande. Oavsett vad du söker, vad du brinner för eller vad du vill uppnå står vår dörr öppen för dig. Välkommen in till en ny framtid på Riksbyggen.Som teknisk förvaltare har du en central roll i vår kundorienterade organisation och huvudansvaret för den löpande dialogen med våra kunder som är bostadsrättsföreningar och kommersiella kunder. Du kommer ha tillgång till all den breda fastighetskompetens som finns inom Riksbyggen. Du säkerställer att kundernas behov kombineras med rätt resurser från Riksbyggen.

Vad ska du göra?
Som teknisk förvaltare är du bostadsrättsföreningens och fastighetsägarens förlängda arm och är den som har koll på fastighetens skick och renoveringsbehov. Du genomför underhållsprojekt, reviderar underhållsplaner och stödjer föreningen när det dyker upp tekniska frågor. Du ansvarar för att lagar och regler följs och handlägger försäkringsfrågor. Du ansvar också för att kunden får beställda leveranser i utlovad tid och för att myndighetsbesiktningar planeras och genomförs i rätt tid och med nödvändig dokumentation.

I rollen som teknisk förvaltare i Riksbyggen kommer du att arbeta i en rådgivande roll med många kundkontakter. I våra kunduppdrag kommer du att arbeta i nära samarbete med andra förvaltare, ekonomer, tekniker, projektledare, kundansvariga och fastighetsskötare. Arbetet är omväxlande och socialt. Du kommer att arbeta självständigt, ha stort eget ansvar och få stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete. Du kommer även att ha ansvar för kontakter gentemot entreprenörer.

I rollen ingår även uppdrag som ledamot i bostadsrättsföreningarnas styrelser. Detta innebär att du får en rådgivande roll och får delta på vissa styrelsemöten. Detta kompenseras självklart med en i övrigt flexibel arbetstid.

Vem är du?
Vi söker dig som har akademisk utbildning från universitet/högskola med inriktning mot fastighetsförvaltning, energi- och/eller fastighetsteknik eller arbetslivserfarenhet som är likvärdig. Du bör även ha erfarenhet att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument, till exempel ABT och ABK. Vidare ser vi att du har kunskap kring de lagar och myndighetskrav som är aktuella inom området och att du har erfarenhet av att tolka och upprätta upphandlings- och avtalsdokument. Du har tidigare arbetat med projekt inom fastighetsunderhåll. Har du erfarenhet av styrelseuppdrag eller arbete i en bostadsrättsförening ser vi det som en fördel.

Vi vill att du har erfarenhet från kundrelationer och goda kunskaper i svenska i tal och skrift.

Som person är du social och utåtriktad. Du är relationsskapande och upplevs som socialt aktiv i yrkesmässiga sammanhang. Du har lätt för att knyta kontakt med nya människor. Du tycker om att ge bra service och agerar alltid professionellt i alla dina kundkontakter. Du är självgående och tar ansvar för din uppgift och driver dina processer mot uppsatt mål. Du är också strukturerad och kan agera effektivt även när förutsättningar förändras.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med placering i Kiruna alternativt i Gällivare men arbete på andra orter inom marknadsområdet kan förekomma.

Körkort är ett krav för denna tjänst.

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. Riksbyggen tillämpar provanställning.

Din ansökan skickar du till oss via www.riksbyggen.se under Jobba hos oss/Lediga jobb senast 2023-04-16. Vi arbetar löpande med urval och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så ansök redan idag!

Vid frågor om tjänsten kontakta leveranschef Kristoffer Sjöberg, kristoffer.sjoberg@riksbyggen.se
Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss blir ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar.

Är du nyfiken på hur det är hos oss? Se gärna vår film.

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Riksbyggen

Placering

Kiruna

Dela jobbannonsen

Anmäl annons