Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk förvaltare till Lundbergs Fastigheter

Teknisk förvaltare till Lundbergs Fastigheter

Lundbergs Fastigheter · Göteborg · Ansök senast 31 okt.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Har du erfarenhet inom fastighetsförvaltning och lokalanpassningar? Lockas du av en bred roll på det mindre kontoret men inom det stora bolaget? Då kanske tjänsten som teknisk förvaltare hos Lundbergs Fastigheter i Göteborg är något för dig!

Dina arbetsuppgifter

Som teknisk förvaltare erbjuds du en bred roll med varierade arbetsuppgifter. Kontoret i Göteborg består utöver tjänsten som teknisk förvaltare av fem medarbetare med olika ansvarsområden. Tillsammans jobbar vi nära våra kunder för att säkerställa en kundupplevelse som präglas av omtanke och engagemang.

Du ansvarar för förvaltning och utveckling av alla våra fastigheter i Göteborg. Som vår enda tekniska förvaltare har du ett brett spann med arbetsuppgifter och rollen innefattar alltifrån att ansvara för mindre lokaländringar till att driva större projekt från start till mål. Tjänsten innefattar bland annat att:
  • Ansvara för upphandlingar av teknisk art samt ramavtal
  • Kvalitetssäkra och utveckla våra tekniska installationer
  • Se till att OVK-besiktningar utförs och eventuella anmärkningar åtgärdas
  • Ansvara för lokalanpassningar
  • Skapa och utveckla långsiktiga underhållsplaner
  • Ansvara för myndighetskontakter
  • Vara vår kontaktperson i dialog med entreprenörer
Dina övriga kollegor finns runt om i Sverige på lokala Lundbergskontor och här finns forum för samarbete och utveckling med övriga tekniska förvaltare.

Din profil

För att vara framgångsrik i rollen som teknisk förvaltare tror vi att du har gedigen erfarenhet inom fastighetsförvaltning och lokalanpassningar. Tjänsten kräver en bred teknisk kompetens samtidigt som den innefattar många kontakter inom olika områden där din kommunikativa förmåga kommer väl till pass. Du kommer arbeta i många projekt samtidigt vilket kräver att du kan arbeta strukturerat och noggrant.

Tjänsten kräver B-körkort.

Ansökningsförfarande

I den här rekryteringen samarbetar Lundbergs Fastigheter med Skill. Tjänsten avser anställning hos Lundbergs Fastigheter. Start för tjänsten sker enligt överenskommelse någon gång under perioden november-januari. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag. Vi ser därför fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Vid frågor om tjänsten är du välkommen att höra av dig till ansvarig rekryterare Christian Andersson-Gran på christian.andersson-gran@skill.se eller 072-543 40 10.

Välkommen med din ansökan!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Lundbergs Fastigheter

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Christian Andersson-Gran

072 543 40 10

Dela jobbannonsen

Anmäl annons