Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk Försäljningsingenjör med erfarenhet från Mejeri och Bryggeri.

Diversey · Stockholm

·

Ansök senast 16 maj (9 dagar kvar)

Diversey söker en lösningsorienterad och kunnig försäljningsingenjör/key account manager – arbetsområde östra Sverige med Stockholm som central punkt

Vi söker en lösningsorienterad och kunnig försäljningsingenjör inom Food & Beverage.Food & Beverage utgörs idag av en egen division som säljer hygien & rengöringslösningar till livsmedelsindustrin i Sverige. Food & Beverage gruppen är idag uppdelad i 4 distrikt som till viss del är geografiskt uppdelade.

Vi söker dig som vill ha ett fritt och rörligt arbete där du får ta stort eget ansvar. Det är ett mångsidigt och kvalificerat försäljningsarbete med kontakter på alla nivåer. Du arbetar självständigt och systematiskt med att utveckla befintliga kunder men ansvarar även för att löpande arbeta med prospektering och nykundsbearbetning. Vi ser gärna att du bor centralt i distriktet – östra Sverige med Stockholm som central punkt - och kommer att arbeta i huvudsak på fältet med hemmakontor.

Arbetet kräver att du har stort driv, nyfikenhet och entreprenörsanda. Du samordnar dina aktiviteter & kontakter med dina kollegor inom de andra distrikten. Till din hjälp har du erfarna och engagerade medarbetare, som backar upp dig i ditt arbete.

F&B Sverige ingår i en region som heter FraNor där det förutom Sverige ingår Finland och Frankrike.

Vem är du?
Du brinner för att sälja, leverera och vidareutveckla affärsrelationer. Du är målinriktad och har förmågan att skaffa dig en övergripande uppfattning i komplexa situationer. Det är av stor vikt att du är flexibel och har lätt för att samarbeta och jobba i team, då du kommer att ha många kontakter såväl externt som internt.

Du som söker denna roll skall ha teknisk kunskap och kvalificerande är att ha erfarenhet och/eller likvärdig utbildning inom livsmedelsprocess/-kemi. Om din bakgrund kommer från mejeri eller bryggeri industrin är detta ett stort plus.

Då Diversey är ett internationellt företag sker mycket av den interna kommunikationen på engelska varför det är viktigt att du känner dig bekväm med språket. All rapportering är webbaserad, vilket förutsätter mycket god datavana. Du bör även ha goda kunskaper i MS Office framför allt Excel. Körkort är ett krav till tjänsten. Du är orädd för att prata inför större grupper och har lätt för att kommunicera med personer på alla nivåer, då utbildning av kunder ingår i arbetsuppgifterna som försäljningsingenjör.

Vad erbjuder vi?
  • Ett spännande företag med innovativa produktlösningar.
  • Ett bolag med sunda värderingar.
  • Stora möjligheter till personlig- och yrkesmässig karriär.
I denna rekrytering kommer urval ske löpande, därav ser vi fram emot att ta del av din ansökan så snart som möjligt.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Diversey

Placering

Stockholm