Jobbsafari är en del avschibsted logo

TEKNISK EXPERT - CYBER SECURITY ENGINEER

Sigma Technology Embedded Solutions · Göteborg · Ansök senast 25 jan.

Heltid · Tillsvidareanställning

Jobbet har utgått och går inte längre att ansöka.

Vi letar nu efter personer för att stärka vår kompetens inom cybersäkerhet och stödja våra kunders utvecklingsteam inom området genom att bygga upp ett team med Cyber ​​Security Engineers (CSE).

Vad du ska göra?

Att arbeta med cybersäkerhet innebär att arbeta med metoder, verktyg, teknik och programvaruarkitektur för att säkerställa en hög nivå av cybersäkerhet.

Passar du profilen?

För att du ska kunna dra full nytta av denna möjlighet tror vi att du har en bakgrund inom programvara eller informationsteknik med minst en kandidatexamen eller motsvarande.

Du har en lång yrkeserfarenhet inom Cyber ​​Security Engineering samt utmärkt kunskap och praktisk erfarenhet av mjukvaruutveckling och programvaruarkitektur (inbäddad och / eller moln). Du har en god förmåga att analysera och ge rekommendationer för teknisk design, att samarbeta med en mängd olika intressenter och att driva kontinuerliga förbättringar.

Du har en stark passion och goda kunskaper om bästa praxis och standarder för cybersäkerhetsteknik (t.ex. ISO / SAE 21434 och J3061) och cybersäkerhet för produkter i kombination med en affärsmannaskap och teknisk kunskap som gör att du kan hjälpa organisationen att hitta sätt att använda relevanta uppgifter på ett ansvarsfullt sätt genom Cyber ​​Security Engineering.

Baskunskaper

- Civil- eller Högskoleingenjör inom elektronik, mekatronik, data eller motsvarande

- Minst 3 års erfarenhet inom elektronikutveckling eller mjukvaruutveckling inom inbyggda system

- Goda kunskaper i svenska och engelska

- Körkort B

Vi erbjuder

På Sigma Technology hittar du ett starkt team som brinner för innovation och utveckling och som ser till att ha roligt under tiden!

Vi drivs av möjligheten att kunna påverka och att utmana oss själva hos olika teknik ledande bolag. Vi ett team med tävlingsinstinkt, ambition och viljan att vara bäst på det vi gör.

Vi är ett konsultföretag med ett tydligt syfte – ge dig förmåga att utvecklas. Som ett kvitto på det så har våra medarbetare i år röstat fram oss till Sveriges 5 bästa arbetsgivare i Universums årliga undersökning!

Låter detta som en perfekt nästa möjlighet? Då vill vi träffa dig!

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Sigma Technology Embedded Solutions

Placering

Göteborg

Kontaktperson

Sigma Technology Embedded Solutions AB

Dela jobbannonsen

Anmäl annons