Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk dokumentatör till Artvise!

Academic Work · Skellefteå · Ansök senast 14 dec. (59 dagar kvar)

Heltid · Visstidsanställning

Artvise organisation är en kombination av extremt affärsfokuserade personer och personer med ett brinnande intresse för modern mjukvaruutveckling och ny teknik. De behöver nu en person som har ett genuint intresse för IT och samtidigt en höjdare på att formulera sig i skrift. Vi söker en teknisk dokumentatör till deras utvecklingsteam i Skellefteå. Är du den vi söker? Gå in och läs mer om tjänsten.

Information om uppdraget

Som teknisk dokumentatör hos Artvise kommer du fungera som länken mellan utvecklarna och kommunikationen utåt. Din främsta uppgift är att omvandla tekniska termer och nya funktioner från utvecklarna till lättläst text. Du ska förstå det tekniska arbetet och kunna omvandla det till bland annat manualer, instruktioner, lathundar och ibland till och med utbildningsmaterial.

Artvise består av ett härligt gäng om cirka 30 medarbetare, de har erfarna medarbetare och unga talanger som jobbar tillsammans och sporrar varandra till stordåd.

Du erbjuds

* En möjlighet att utvecklas tekniskt och som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Vi söker dig som

Har ett genuint intresse för IT och digitala lösningar. För denna roll är det viktigt att du kan kommunicera obehindrat skriftligt i svenska och engelska då din främsta uppgift kommer vara skriftlig kommunikation.

Vi ser det som mycket meriterande om du har en färdig utbildning inom systemvetenskap eller annan IT-utbildning.

Som person är du:
  • Noggrann
  • Initiativtagande
  • Kommunikativ
Övrig information
  • Om du går vidare i processen kommer du få genomföra ett skriftligt arbetsprov
  • Start: November/december eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: Heltid
  • Placering: Skellefteå
  • Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Artvise önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.
Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Skellefteå