Jobbsafari är en del avschibsted logo

Teknisk dokumentadministratör till Fortum

Teknisk dokumentadministratör till Fortum

Academic Work · Kumla · Ansök senast 11 okt. (57 dagar kvar)

Heltid

Fortum utvecklar sin process gällande dokumentationshantering och du har nu chansen att tillsammans med dem påverka och utveckla detta. Vi tror att du är en person som brinner för ordning och reda och kan skapa struktur. Rollen kommer bidra till optimerandet av Fortums dokumentation, vilket också kommer effektivisera verksamheten på sikt. Välkommen med på resan, vi ser fram emot din ansökan!

Information om uppdraget

Fortum Recycling & Waste kommer framöver att ta ett helhetsgrepp om sin dokumentationshantering för att skapa en mer effektiv lagring och tillgång till verksamhetens alla dokument. I rollen som teknisk dokumentadministratör kommer du bl.a. att arbeta med att föra in befintliga dokument i informationshanteringssystemet M-Files, samt hantera mer avancerade processer kopplat till detta - så som att vara med och bygga strukturer och rutiner för dokumentationen. Dokumenten innehåller tekniska beskrivningar och ritningar, vilket du med fördel har en grundförståelse av för att klara av rollen på ett bra sätt.

I samband med introduktionen kommer du under din första tid arbeta mycket tillsammans med ett par av kollegorna på Fortum. Med tiden förväntas du bli mer självständig i rollen och på sikt ta mer ansvar över hela dokumentationshanteringen. Ju mer avancerad dokumenthanteringen blir, desto mer kommer du även ha kontakt med övriga kollegor hos Fortum. Detta för att dokumenten behöver kategoriseras rätt samt att innehållet eventuellt behöver revideras. Eventuellt kommer fler personer involveras i detta arbete på sikt, och då ser vi gärna att du tar en handledande roll.

Som konsult för Academic Work erbjuder vi stora möjligheter för dig att växa professionellt, bygga ditt nätverk och skapa värdefulla kontakter för framtiden. Läs mer om vårt konsulterbjudande.

Arbetsuppgifter
  • Läsa av och kategorisera dokument
  • Flytta dokument in i M-files
  • Bygga upp en struktur i dokumentationen
Vi söker dig som
  • Samt har en god administrativ förmåga
  • Behärskar både det svenska och engelska språket i såväl tal som skrift
Det är meriterande om du har...
  • Erfarenhet från arbete inom industri, gärna med en teknisk inriktning
  • Tidigare erfarenhet av dokumentationshantering
Som person är du:
  • Noggrann
  • Strukturerad
  • Initiativtagande
Övrig information

Start: Augusti eller enligt överenskommelse

Omfattning: Heltid

Placering: Norrtorp, Kumla

Rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Fortums önskemål är att alla frågor rörande tjänsten hanteras av Academic Work.

Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals- och intervjufasen.

Om arbetsgivaren

Arbetsgivare

Academic Work

Placering

Kumla

Dela jobbannonsen